Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi ideig vártatok vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig vártatok vele?

Figyelt kérdés

Amikor új, és reményeitek szerint komoly kapcsolatba kezdtetek valakivel, mennyi idő után ejtettétek meg az első együttlétet?

Aberrált barmok válaszára nem vagyok kíváncsi köszi :)

2011. aug. 5. 09:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudod
2011. aug. 5. 09:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Első alkalom lenne? Nekem legelső fél év után, új kapcsolatban ( ha bár csak 2 volt ezen kívül) kb. 2 hónapot. Igazából attól is függ, mennyi ideje vagy mennyire ismeritek egymást:)
2011. aug. 5. 09:44
 3/12 anonim ***** válasza:
46%

Ha mindkettőtök részéről komoly kapcsolat a cél, akkor teljesen mindegy mikor szexeltek. Volt már olyan barátnőm, akit első randin lefektettem és együtt voltunk egy évig és volt olyan is, akit egy hónap után csak és két hónapot voltunk együtt. Nem azon múlik mikor történik meg.

26F

2011. aug. 5. 09:45
 4/12 A kérdező kommentje:

Félre ne értsetek, nem vagyok én szűz, csak eddig évekig éltem komoly kapcsolatban, ahol egészen másképp kezdődtek a dolgok, az mára mindegy is.

A kérdés h. egy új kapcsolatnál mi az az idő, esetleg hol van az a pont amikor már részemről se tolakodás, és ő is készen érezheti rá magát.

2011. aug. 5. 09:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Igazából ezt majd nektek kell tisztázni:)
2011. aug. 5. 09:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Én evvel úgy vagyok, hogy spontán történjen meg. Nem kell megbeszélni stb. Lényeg, hogy mindig legyen valakinél gumi!

22/N

2011. aug. 5. 09:58
 7/12 anonim ***** válasza:

sztem nem kell tisztázni vagy megbeszélni.. az olyan shit, h: majd 6 hét múlva kedden este 9kor nálad szexelünk, jó??

érezni fogjátok mindketten, h mikor akarjátok, SPONTÁN!!! és lehet, h egy lépcsőházban jön Rátok az első, vagy egy liftben, kit érdekel?? de semmiképp se az legyen előtted, h hú.. 3 hete járunk, várjunk még 5 hónapot.. Te h gondolod?? jön és kész...

2011. aug. 5. 09:59
 8/12 Dottorre ***** válasza:
Ha őszinte akarok lenni, az utolsó pár kapcsolatomban 1 héten belül volt szex. 18-on felül ez már nem stratégiai, hanem szükségleti kérdés szerintem. Ettől még minden kapcsolatom ami 1 hetes szex után indult, ugyan úgy hosszabb távú volt ( min 1év), illetve még most is tart egy ilyen. Igazából az emberek érzésére van ez bízva már idősebb korban. Ha te úgy érzed, hogy küzdjön meg érted a srác, akkor tégy úgy, ha neked is szükséged van a szexre, akkor pedig feküdj le vele, ettől még változni nem fog semmi.
2011. aug. 5. 10:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Valóban hagyni kell, h spontán történjenek a dolgok. Én a legutóbbi kapcsolatomban 1 hetet "vártam". Az se várás volt, hanem így jött össze az idő meg a lehetőség. De amúgy már a második randi után egyértelmű volt, h akarom a pasit. :) Azóta is együtt vagyunk (3 éve).

27/N

2011. aug. 5. 10:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze én sem úgy értettem, hogy pontosan meg kell beszélni hogy mikor. Csak hogy mikor mindkettő úgy gondolja, akkor úgy is jelezni fogjátok egymásnak, akár szóban akár máshogy.
2011. aug. 5. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!