Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek az orált? (ha ti csináljátok)

Figyelt kérdés
Barátnőm csinálta 1-2szer, de nemtudom "élvezte-" , mert ugye ez inkább a fiúknak jó. De hogy ezt lehet élvezni ti részetekről is, vagy valahogyan lehet élvezetessé tenni ? Én pl.: Ízesített síkosítóra gondoltam.!
2011. aug. 5. 01:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

7:53-as vagyok

Nem hiszem úgy, de kétségkívül az a helyzet van túlnyomó kisebbségben amiben te vagy.

Nincsen kivétel kategóriám! azért írtam ki mert tudom hogy vannak olyan pasik is akiknek nem kell kérvényt nyújtani Pl ezek szerint neked.

És persze megértem hogy vannak olyanok is akik nem akarják csinálni, de akkor ne várják el tőlem hogy én örülni fogok annak ha kikérik maguknak hogy nem csinálom szivesen.

Úgyhogy nem is járnék olyannal aki csak kapni akar de adni nem...

Ez a véleményem:D

2011. aug. 5. 16:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!