Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek az orált? (ha ti csináljátok)

Figyelt kérdés
Barátnőm csinálta 1-2szer, de nemtudom "élvezte-" , mert ugye ez inkább a fiúknak jó. De hogy ezt lehet élvezni ti részetekről is, vagy valahogyan lehet élvezetessé tenni ? Én pl.: Ízesített síkosítóra gondoltam.!
2011. aug. 5. 01:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Magában egy orálban nem élvez semmit egy lány, csupán azért jó érzés, mert látod, h a fiúnak jó, élvezi
2011. aug. 5. 01:22
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
orál álá sauce -ra gondolsz, akkor igen szeretem... a legfinomabb ha én csinálom!
2011. aug. 5. 01:29
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

"Magában egy orálban nem élvez semmit egy lány"

Amelyik így gondolja annak nem is való f.sz. Az egy éretlen p.csa!

2011. aug. 5. 02:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
02:03 :D Te meg egy tudatlan kis kuki vagy:) Nem kellesz a csajoknak? Állj fel a géptől, és menj el csajozni, lúzer xD
2011. aug. 5. 02:05
 5/11 anonim ***** válasza:
ha látom hogy a pasinak jó, akkor élvezem.:) de azért fárasztó tud ám lenni..
2011. aug. 5. 02:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

02:03!!

Ha tetszik ha nem a nők nem olyanok mint a férfiak. Egy nő nem lesz totál nedves azért mert egy férfi levetközik. Egy nő azért csinálja a férfinak, hogy neki jó legyen. Konkrétan, nem fog benedvesedni mert kényeszteti a párját..De jól esik látni, vagy hallani, hogy jó neki. Egy nőnek több kell ennél

Kedves Kérdező!

A barátnőd azért csinálja, hogy neked jó legyen, nem magáért. De ez teljesen ok így

2011. aug. 5. 07:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem h a férfiak szinte kikérik maguknak az orális szexet de ők nem erőltetnék meg magukat.

Ha meg nagy nehezen mégis 1 évben jó ha 2 csinálják és azt is pocsékul.

UI: tisztelet a kivételnek

2011. aug. 5. 07:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem csinálni,és élvezem is,a párom is viszonozza.De,ha olyan lenne,h ő nem csinálja,vagy nem kölcsönös,akkor akármennyire imádom csinálni nem érdekelne.
2011. aug. 5. 07:58
 9/11 k4lm0p1r1n ***** válasza:
ma 7.53as. amióta barátnőmmel lefekszünk azóta én kb minden alkalommal kinyalom, van hogy csak 5-10 percig van hogy 1 óránál tovább húzódik. ő még egyszer sem szopott le. igaz hogy szeretném és ezt tudja ő is de nem erőltetem rá. bízom benne hogy én még elférek a "kivétel" kategóriádban. :) nem minden férfi olyan mint ahogy ti nők azt hiszitek :)
2011. aug. 5. 08:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Én szeretem csinálni. Persze, nyilván nem fizikai inger számomra, hanem agyban dől el.

És igenis felizgat, ha jól lesz.... a páromat.

28/L

2011. aug. 5. 09:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!