Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik, hogy túl kicsi volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy túl kicsi volt neki?

Figyelt kérdés

Nagyon fura történet lesz, és igen dúrva, remélem nem sokkolok senkit! :)

18 évesen, amikor már 3-4 hónapja jártam a barátommal, eljött az első szeretkezés pillanata! :) Úgy gondolom kicsit elkapkodtuk!

Amit tudni kell, hogy nekem az volt ténylegesen az első, aminek a barátom nagyon örült.

Amikor "ott" voltunk meglepődtem, mert picit picinek találtam ott lent a dolgokat. Mivel nem volt összehasonlítási alapom, úgy véltem ez normális.

Mikor megtörtént nem éreztem semmit, de tényleg semmit. Másra számítottam. Éreztem, hogy ott van rajtam és ennyi. Se a lepedőn, se seholnem volt vér látható, így meg is vádolt, hogy nem voltam "szűz"... Nagyon rosszul esett, nem éppen ezt vártam utána....

Olyan 2 hónap múlva szakítottunk, bár ennek oka teljesen más volt.

Fél év után rátaláltam igaz szerelmemre, akivel még most is együtt vagyunk. Az ő méretei már "normálisak".

Az első szeretkezésnél ledöbbentem. Tényleg jó volt. Teljesen más! Minden percét éreztem és élveztem.

Ami furcsa volt, hogy a lepedő azt mutatta amit első alkalommal kellett volna.

Ez hogy lehetséges?

2011. aug. 4. 23:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

00:27 Utólag gondolom, hogy elkapkodtuk, hiszen együtt sem maradtunk, és nem is volt az első szeretkezés nagy élmény!

Az első minden lány szeretné, ha emlékezetes lenne, de nem biztos, hogy így.

Amikor a szeretkezés után nem éreztem semmit, Karcsika (nevezzük így) pedig "elment", kicsit szomorú voltam, de úgy éreztem nincs semmi baj, hiszen neki legalább örömet okoztam. Aztán amikor ezek után megvádolt, egy világ dőlt össze bennem. Ennél a pontnál kezdtem érezni, hogy korai volt, nagyon elsiettük!

Amikor már azt hittem jól ismerem, rájöttem, hogy mégsem.

Kár, hogy nem vittem magammal vonalzót! :) Ha saccolnom kellene azt mondanám, a páromnak maximum a fele volt, és majdnem fele olyan vékony. Valahol 8-10cm között mondanám a hosszúságát. Szerintem ez nem baj, mert lehet kicsi is ügyes, de ő nem volt ügyes, vagy pedig kezdő volt amit tagadott.

Volt előttem "pár" barátnője állítása szerint, de azt mesélte mind csak 1-2 hétig, max. hónap-ig tartott.

00:42 Köszönöm szépen, hogy leket öntöttél belém.

Tényleg örülök, hogy bár nem emiatt, de szakítottam vele. Volt még valami más is, ami miatt végül szétmntünk, de az nem ilyen jellegű gond volt.

Nagy vonalakban hazudott valamiről, majd rajta kaptam valamin, emellett olyanokkat mondott pár emberről amit nem tűrhettem el.

-----

Lezárt szörnyű kapcsolat után, jött a hihetetlen boldogság! Mindent elsöprő szerelem, és szeretkezések! :)))

Lacival már az első szeretkzés is csoda volt. Meglepődtem, hogy ilyen is lehet! Kicsit féltem, reszkettem, fájt de nagyon jó érzés volt! Remegtem, közben libabőrös lettem, és olyan finom volt, hogy folyt a könny a szememből! Teljesen más volt! Végig éreztem minden egyes mozdulatát!

Olyan hangok jöttek ki a torkomon amik zavarba ejtettek. Amikor csak rágondolok újra és újra beleremegek!

Szívemmel, és lelkemmel is megvagyok győződve róla, hogy nekem Laci volt az első igazi.

2011. aug. 5. 01:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát, ezesetben sok boldogságot kívánunk neked "Lacival" -remélem beszélhetek a többi kommentelő nevében is.

A hatodik kommentelő vagyok amúgy, és kicsit irígylem Lacit, mivel nekem egy 14/4-es szerszám jutott csak. Viszont kb ezt tartom a talán már elfogadható kategóriának, tehát, ha valóban 10 cm-res volt az exednek, akkor az elég kicsike lehetett.

A fele olyan vastagsághoz meg: -gondolom a 20 cm-hez a jelenlegi párodnak jóval vaskosabb egy hámozatlan banánnál, tehát olyan 5-6 centi. Így kb a plusszosdobozvastagság tippem igazolódhatott be.

Viszont azért jó olvasni, hogy meghagyod a lehetőségét a történtek ellenére is, hogy kisebbel is lehet valaki ügyes talán. Igaz, ahogy a komment elején írtam, én kb a magamét tartom a minimálisan elfogadhatónak -a szemléletesség kedvéért a hossza olyan, mint egy cd-s doboz hosszabbik oldala, a vastagsága, meg mint egy vékonyabb fajta banán... :) Van aki szerint ez is lfogadhatatlan az oldal kommentezői szerint, de talán ez már eléri a normálisnak nevezhető szintet.

2011. aug. 5. 08:54
 13/14 emoczn válasza:
Tudod en is igy voltam;)Az elso sraccal semmit nem ereztem,nem is szerettem,se ver se fajdalom.A msodiknal pedig minden:)orulok hogy nem en vagyok az eggyetlen aki igy jart.Sok boldogsagot...visszaterve nalad is az lehetett a gond hogy nem szeretted es kicsi is volt neki
2011. aug. 6. 19:40
 14/14 Árpi4 válasza:
Azért, engem aggaszt ez a lekezelés. Gondolom, a rokkant kocsisokat is sértegetitek, főleg, ha "Úgy születtek" ! - vagy esetleg találtok olyan motívumot, hogy "hogyan is viselkedett!" - és ezért meg is érdemelte... hogy egész életére "Nemi szerv nélküli legyen!" - az az igazság: akik a f@szuk mérete révén dicsekszenek, állandóan, azoknak egyéb jó tulajdonsága már nem nagyon van. Ez egyféle: "Kompenzálás". Genetika? Ez egy egyszerű kiválasztódási folyamat! A Nagyobb szerszámú férfiak hamarabb kezdenek szexuális kapcsolatot, mert van önbizalmuk, több gyerekük születik. És néhány évtized alatt 10 centit is nővekszik a péniszek átlagos mérete. Vagyis: mivel a NŐK méretét nem méregeti senki sem, így a vagina mérete nem versenyez sehol. Tehát: Kíváncsi leszek, 20 év múlva a Nők, hová a büdös frnczba teszik majd a 30 centis dákókat??? Nem kérem, a kielégülés mindenkinek saját dolga. Mindenkinek saját magának kell megharcolnia érte! - ha egy nő ezt nem érti meg, akkor az úthengeren kívül szinte mindenki át fog menni rajta, mire megérti! Ostobaság a partnerre fogni... ezzel-azzal magyarázgatni...
2024. júl. 6. 19:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!