Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy túl kicsi volt neki?
Nagyon fura történet lesz, és igen dúrva, remélem nem sokkolok senkit! :)
18 évesen, amikor már 3-4 hónapja jártam a barátommal, eljött az első szeretkezés pillanata! :) Úgy gondolom kicsit elkapkodtuk!
Amit tudni kell, hogy nekem az volt ténylegesen az első, aminek a barátom nagyon örült.
Amikor "ott" voltunk meglepődtem, mert picit picinek találtam ott lent a dolgokat. Mivel nem volt összehasonlítási alapom, úgy véltem ez normális.
Mikor megtörtént nem éreztem semmit, de tényleg semmit. Másra számítottam. Éreztem, hogy ott van rajtam és ennyi. Se a lepedőn, se seholnem volt vér látható, így meg is vádolt, hogy nem voltam "szűz"... Nagyon rosszul esett, nem éppen ezt vártam utána....
Olyan 2 hónap múlva szakítottunk, bár ennek oka teljesen más volt.
Fél év után rátaláltam igaz szerelmemre, akivel még most is együtt vagyunk. Az ő méretei már "normálisak".
Az első szeretkezésnél ledöbbentem. Tényleg jó volt. Teljesen más! Minden percét éreztem és élveztem.
Ami furcsa volt, hogy a lepedő azt mutatta amit első alkalommal kellett volna.
Ez hogy lehetséges?
Tényleg semmit nem éreztem. Se jót, se rosszat.
A barátnőim sokat meséltek illetve áradoztak a "szerelmi életükről", de minden történet végén egy nagy BUMM* volt, meg varázslat.
Én azon az estén átgondoltam az egészet, és arra a döntésre jutottam, lehet ez az orgazmus dolog kamu. Lehet nem is létezik, csak a nők színészkednek, hogy a férfinak jobb legyen.
Ma már persze tudom, hogy ez hülyeség, de akkor csak ez az egy megoldás volt számomra hihető.
21 éves volt.
Ha a heréit dugdosta volna lehet éreztem volna valamit! ;)
Na most erre egyreszt nehez ugy valaszolni, hogy cm-eket nem tudunk, mert nem mindegy, hogy az a "kicsi" 15, 10, vagy eppen 7 cm-t jelent...
Maszreszt meg van egy dolog, amit nem ertek: a lanyok altalaban az ujjazast nagyon szoktak elvezni, ezert gondolom, erzik, ha bennuk van egy ujj... Egy penisz pedig csak a legritkabb esetben szokott kisebb es vekonyabb lenni, mint egy ujj, szoval elvileg egy ujjnal nagyobb peniszt is erezni kene, nem????
Hmm, ha akkor megujjazott volna, lehet megtudom mondani a különbséget.
Nem voltam gyakorlott és nem is méregettem. Egy biztos, kicsi volt, és vékonyka, a pároméhoz képest nagyon kicsi.
A páromé olyan 20cm.
Egy 20 cm-eshez kepest mar egy 15-os is kicsinek tunhet, pedig elvileg az atlagosnak szamit, szoval ez sem visz sokkal kozelebb...
De a psziches tenyezoket sem szabad figyelmen kivul hagyni! Eleve a legnagyobb nemi szervunk az agyunk, a lanyoknal pedig hatvanyozottabban igaz, hogy az orgazmus nagyban fugg a psziches tenyezoktol: lehet, hogy az elozo baratodat nem szeretted annyira, nem voltal meg a szexre sem igazan felkeszulve (irtad is, hogy szerinted elkapkodtatok), nem volt olyan eros a vagy, nem hangolodtal ra annyira, meg persze lehet, hogy eleve neked tagabb a huvelyed az atlagnal...
A centikkel főleg a tapasztalatlan lányok eléggé mellélőhetnek, tehát, ha azt tudod kérdező, hogy a jelenlegi párodnak 20 cm, akkor hány százaléka volt kb az előzőé?
A másik, hogy egyszerűbb lenne, ha leírnád, kb átmérőben mihez hasonlított? -pl plusszos doboz? -kb az lehet már a vékony kategória, bár kinek mi az igénye...
Én most 18 vok, kb fél éve szakítottunk awal a lánnyal, akivel közösen vasztettük el...:D
A mi aktusunk az első pár alkalommal, nem nyúlt hosszúra, és nem miattam, hnem miatta, 1 percig sem csináltuk, és abba hagytuk, mivel mondta,h nan fájt neki, de nem tok vérzésrő. Tehát ez nem az jelenti,h nem szakadt át a szűyhártyád.
Nem minden estben szakad át a szűzhártya az első szex után.
Ha átszakad akkor sem biztos,hogy vérzik.
Az sem biztos,hogy észre lehet venni.
Az egy nagyon rugalmas dolog nem szakad el túl könnyen még ojan is előfordul,hogy szülés után sem reped be hanem kinyúlik.Nem vicc nézz utána a neten ha nem hiszed.
Ahány nő annyiféle.
A volt barátodra visszatérve ha te nem éreztél semmit annak ellenére,hogy az első volt ami néha még egy picit fáj is akkor nyilván annak a fiúnak szánalmasan kicsi lehetett 10 centi körül gondolom.
Van néhány ilyen sajnos nincs mit tenni meg kell próbálni elkerülni őket:D
Az meg bunkóság volt tőle,hogy megvádolt hogy nem vagy szűz nyilván semmit sem tudott ezekről a dolgokról,úgyhogy nem kell őt sajnálni úgy kell neki.
Olyan lányokra hajt akikről tudja hogy nincs összehasonlítási alapjuk ezért nem röhögik ki ha meglátják.Szerintem ez tök ciki.
Gondolom azt hitte,hogy ha szűz lánnyal szexel akkor utána véresnek kell lennije a lepedőnek mert ő így hallotta.
Ez egy középkori babonás ostobaság.
Örülj neki,hogy megszabadultál tőle.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!