Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, volt már olyan lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már olyan lánnyal dolgotok, akinek volt némi szőr a fenekén?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavartak a szőrszálak ott...először borotvával nekiestem, rájöttem hogy szúrós lesz. Mindig féltem is mikor a barátom keze arra tévedt. Most gyantáztattam, nem mondom fájt rendesen, megszenvedtem érte, aztán hazajövök, és este már éreztem, hogy ugyanolyan szúrós. Most már feladom:((

Srácok ti mennyire veszitek észre az ilyesmit, és mennyire toleráljátok?

2011. aug. 4. 21:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy gyantázás után szúr. Nekem kb. 3-4 hét mire kinő utána, ráadásul el van gyengülve a vége, így pihés kezdetben, nem pedig szúrós. Próbáld, hogy nem borotválod egy ideig, és amikor újból kinőtt akkor gyantáztass újra. Megéri, hidd el. Amúgy nem hinném, hogy zavarja, az én párom sem panaszkodik, amikor épp gyantázás előtt állok, és szőrös vagyok. Én főként magam miatt gyantáztatok.
2011. aug. 7. 01:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!