Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, volt már olyan lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már olyan lánnyal dolgotok, akinek volt némi szőr a fenekén?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavartak a szőrszálak ott...először borotvával nekiestem, rájöttem hogy szúrós lesz. Mindig féltem is mikor a barátom keze arra tévedt. Most gyantáztattam, nem mondom fájt rendesen, megszenvedtem érte, aztán hazajövök, és este már éreztem, hogy ugyanolyan szúrós. Most már feladom:((

Srácok ti mennyire veszitek észre az ilyesmit, és mennyire toleráljátok?

2011. aug. 4. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Húú bazz anya tevagyaz?
2011. aug. 4. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
én lány vagyok és szőrös a seggem, azt hittem ez normális. most megijesztettél!:D
2011. aug. 4. 21:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon értelmes válaszok.... engem komolyan érdekel, mert már ezen feszengek mikor a barátom keze arra téved. Nincsenek szőrszálak, csak ugye szúr..
 4/11 anonim ***** válasza:
milyen chewbacca-t találtál te :D
 5/11 A kérdező kommentje:

normális persze, de engem zavar, hogy a párom mit szól hozzá.

ezért kérdeztem a srácok véleményét de hát..

2011. aug. 4. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
mondjad neki h ne tévedjen arra a keze
2011. aug. 4. 21:28
 7/11 szenszi ***** válasza:
az érdekel, hogy a párod mit szól hozzá? kérdezd meg tőle talán? mi honnan tudhatnánk, hogy mi a véleménye róla, könyörgöm, egy kis logika...
2011. aug. 4. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
ha szeret és normális ezen nem akad fenn!Nyugi már!
2011. aug. 4. 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én barátnőmnek nem "némi szőr" van,hanem nagyon szőrös.Le szokta borotválni,de nem gyakran csak amikor már nagyobra nő.Engem egyáltalán nem zavar,emiatt mostmár őt sem igazán

2011. aug. 5. 06:00
 10/11 anonim ***** válasza:
mindenkinek van egy kicsi szőr, hidd el, nekemis.. a barátomat nem zavarta, a tiedet sem fogja.. fogd meg egy lány csupasz fenekét, és meglátod, neki is ugyanolyan lesz. :D
2011. aug. 5. 20:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!