Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm szexmániás? (bővebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szexmániás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
19 éves,isteni alakja van neki..kb 8 hónapja vagyunk együtt, elég sűrűn találkozunk..állandóan csak szeretkezünk, mindenről a szex jut eszébe,a ház minden sarkában csináltuk:)De már kezd zavarni h mindig a vad szex szex szex..nem tudom leállítani :)semmi összebújós, sétálgatós, beszélgetős délután..már nem igazán bírom a tempóját..de nagyon jó vele, eleinte imádtam ezt a tulajdonságát..hogy mondjam neki meg h 1 picit fogja vissza magát úgy h ne sértődjön meg? :D
2011. aug. 4. 18:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
irigyellek
2011. aug. 4. 18:40
 2/12 Szása Petrosevics ***** válasza:
48%
Hát igen én is irigykedek, egy kicsit, bár én sem panaszkodhatok.Erre nem nagyon tudok megoldást amúgy...
2011. aug. 4. 18:42
 3/12 Hailey13 ***** válasza:

hívd fel úgy hogy fáradt vagy valami miatt, menjetek el moziba és sétálgassatok.:D és mondjuk ez legyek nappal, sok ember között:DDD ha máshogy nem, így "rákényszerítheted" a romantikára.:D

persze utána senki nem véd meg a kiéhezett csajtól;)

2011. aug. 4. 18:43
 4/12 anonim válasza:
100%

Vegyél potencianövelőt,aztán hajtsd meg úgy rendesen,hogy csak úgy égjen neki ott lent...Hátha akkor elég lesz.

Vagy másik,:tereld el a gondolatait,szépen,óvatosan.

Mozi,rendezvények,programok,stb...

5/12 Hailey13 ***** válasza:
*legyen:D
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon irigyellek, ugyanakkor elhiszem, hogy ez már sok lehet egy idő utána. Jóból is megárt a sok, ugyebár! :D
2011. aug. 4. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezzel 2 gond van!

1.: Irigyellek :D (Ez nekem gond :D)

2.: Terhes vagy=(

2011. aug. 4. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:
A női szexmániának egy oka van: a kielégítetlenség. Nem lehet, hogy azért akar folyton szexelni, mert nem tudod rendesen kielégíteni?
2011. aug. 4. 19:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Princess: tök normális..rokonlélek a csaj ;) Am. beszéld meg vele,hogy jó vele a szex,de nyugisabb programokat is szeretnél vele :)
2011. aug. 4. 20:51
 10/12 Mocskos Jóska válasza:

Mondd meg neki őszintén.

Ha szeret megérti.

2011. aug. 4. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!