Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egyszer az életben az anális szexet is ki kell próbálni? én személy szerint a hagyományos és az orál pártján állok.
Egyszer élünk, de nem mindegy, hogy hogy! Megfelelő előkészületek mellett pedig mindkét fél örömére válhat, csak türelmesen kell viselkedni s tudni kell lazítani. Személy szerint még nem próbáltam, de szívesen kipróbálnám. Természetesen lánnyal. :) Ja, és ha a párom nem szeretné, nem erőltetném.
F/29
Én szívesen megmutatom. Több barátnőmmel voltam már és megvan rá a legjobb "tréning" mert ugye nem lehet "ajtóstól rontani a házba"!
Elő kell készíteni úgy mond a terepet, meg kell tanulnod ellazulni, ami hetekig akár hónapokig is eltart. Ha érdekel írj privit, elmesélem. 29/F
A végbél záróizmai behatolások következtében folyamatosan lazábbá válnak, így idővel funkciójukat sem tudják megfelelően ellátni. De más veszélyek is rejtőznek az anális szexben. Hummán immundeficiencia vírus - HIV
Humán papilloma vírus HPV: A HPV daganatkeltő hatása ugyanúgy érvényesül a végbélben, mint a méhnyak esetében, így anális rákot okozhat.végbél mechanikai sérülése, a kisebb bevérzésektől a végbélnyílás berepedéséig. röviden ennyit mondott
Egyéb bakteriális és virális fertőzések, pl. hepatitisz A, hepatatisz B, hepatitisz C, herpeszfertőzés, Escherichia coli fertőzések
Ezt az egyirányú út érvet sosem értettem. A szád evésre/ivásra/lélegzésre van, az orális szex lám, mégis jó. Az alkohol méreg, mégis jó. Az anális szex is lehet jó. Ha azt mondjátok, a szaga zavar, azt mondom, igazad van megértem, de az "az a nyílás nem erre van" érveket felejtsük el, kérlek.
Egyébként nem akartam meggyőzni senkit, csak az érvelést kritizáltam építő jelleggel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!