Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek egyszer az életben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egyszer az életben az anális szexet is ki kell próbálni? én személy szerint a hagyományos és az orál pártján állok.

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 12:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem mindent ki kell próbálni amit kicsit is izgatónak talál az ember, vagy a párjának megtenné.
2011. aug. 4. 12:20
 2/22 anonim ***** válasza:
31%
Hát..én nem tartom fontosnak, hogy kipróbáljam, ha a párom szeretné, akkor lehet bele mennék. De csak az Ő kedvéért..
2011. aug. 4. 12:25
 3/22 napietus ***** válasza:
100%
én nem próbálnám ki az biztos. ahogy pl. a vérivást sem.
2011. aug. 4. 12:30
 4/22 hdgy. Angel válasza:
31%
nekem sem hiányzott, a páromnak sem, de kipróbáltuk és jó volt. továbbra sem hiányzik, de ha nektek is jó, változatosságnak még mindíg megfelel!
2011. aug. 4. 12:31
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem izgat, nem próbálnám ki, még a partnerem kedvéért sem. Szerencsére idáig még nem jött ilyen kérés:)
2011. aug. 4. 12:34
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam no way.
2011. aug. 4. 12:41
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
az öcsém az orvosira jár,és rengeteg dolgot mondott a következményeiről,szóval semmiképpen sem,az a lyuk másra való,a hagyományosat szeretjük a párommal és az orált
2011. aug. 4. 12:49
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
Engem se vonz, a legjobb nőnek is csak ugyanaz van odabent. Tom h van beöntés meg minden, de balesetek történhetnek :D
2011. aug. 4. 12:49
 9/22 anonim ***** válasza:

Istenem, ezek a kérdések..

Ha azt mondjuk, hogy igen ezt mindenképpen ki kell próbálni egyszer legalább, akkor megcsinálod?

2011. aug. 4. 12:54
 10/22 anonim ***** válasza:
Semmit sem kötelező kipróbálni, ha mindketten szeretnétek akkor is csak ki lehet próbálni. De nem kell.
2011. aug. 4. 12:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!