Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most ettől k*rva vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ettől k*rva vagyok?

Figyelt kérdés
sziiasztok. Szóval 15 éves vagyok (2hónap és 16), és lefeküdtem a barátommal. 4hónap után feküdtünk le, nagyon szerettük egymást. nemrég szakítottunk (6hónap után pár nappal). Most is szeretjük egymást, csak nem jó együtt.. Sokat veszekszünk. Nem bántam meg így utólag sem, hogy megtettem és, hogy vele, viszont kaptam egy olyan megjegyzést, hogy mekkora k*rva vagyok, hogy 15 évesen.. Ti mit gondoltok?
2011. aug. 4. 10:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
szerintem, ha intelligensek vagyunk, tudunk kommunikálni, és mivel megbeszéltük a szakítást nem ajtócsapkodásos, dobálózós szétválás volt, miért ne tudnánk barátok maradni? Hisz ő ismer engem legjobban, ahogy én is őt, tudjuk, hogyan dobjuk föl a másikat stb..:)
2011. aug. 4. 10:21
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
ennyi erővel mindenki az lehetne,de mindenki maga dönti el, hogy mikor és kivel fekszik le.Ha szerelmes voltál és nem bántad meg akkor egészségedre.Szóval nem vagy az, és szerintem még most éld ki magad, mint 30-40 évesen.Régen én is itélkeztem, amikor 15-16 éves voltam,de azóta tudom, hogy az éle ilyen és mindenki úgy élje ahogy akarja.
2011. aug. 4. 10:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Figyelj, én egy olyan lányra/nőre mondanám hogy k*rva akik már 1000 emberen végigmentek, érted, ha most azzal a sráccal feküdtél le először, és ő is ugyan úgy belement, hát akkor miről beszélünk? Ahelyett hogy őszintén meg mondta volna hogy nem annyira tetszel neki, és utána még ő k*rváz le téged, mert ha én össze jönnék egy csajjal akit nagyon bírnék, akkor sem k*rváznám le soha, ha tudnám hogy már sok mindenkivel csinálta, meg ez nem attól függ hogy hány éves vagy, mert te 15 évesen csináltad először, de attól még lehet hogy te nagyon megválogatod hogy kivel feküdjél le, és mondjuk aki 20 évesen csinálja először és utána fűvel fával lefekszik, akkor egyértelmű hogy sokkal inkább az nevezhető k*rvának aki szinte mindenkivel lefekszik, és olyankor nem számít hogy nem 15 évesen csinálta először, hanem 20 vagy akár hány évesen.
2011. aug. 4. 10:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy k.rva. Aki azért lek.rváz mert 4 hónap után 15 évesen lefeküdtél a szerelmeddel annál valami hibádzik. Szerintem a k.rva az, aki pénzért árulja a testét, aztán ott van még a ribanc, aki minden szembejövőnek odaadja magát ingyen és bérmentve. Sokan nincsenek tisztában a szó jelentésével, szerintem direkt irigyek, mert nekik 15 évesen nem volt senkijük. Talán még most sincs. Vagy már férjhez mentek mint napietus, marhára unatkoznak a gép előtt, és jobb dolguk nem lévén, ítélkezéssel töltik a napot. Nem kell velük törődni:) Amúgy az illető aki ezt mondta rád, honnan tudja hogy lefeküdtetek? Mert ezt nem kéne ám az egész sulinak tudnia azért.
2011. aug. 4. 10:48
 15/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszogat, és egyet értek veletek :) aki azt mondta rám, az pedig egy barátnőm volt, akivel összevesztünk, és ezzel "vágott föl". természetesen nem újságoltam el mindenkinek, hogy már nem vagyok szűz, csak 2-3 embernek mondtam el. Sajnos az egy nagy hibám, hogy könnyen megbízok emberekben, elég naív vagyok ilyen téren..:\
2011. aug. 4. 10:57
 16/20 Panda Péter ***** válasza:
véleményem szerint nem vagy kurv@, csak egy szerelmes fiatal, ebből adódóan meggondolatlan. de azzal nincs semmi gond, mindenki átesik ezen az időszakon.
2011. aug. 4. 11:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Fogalmak tisztázására:

k*rva = nő, aki a szexet pénzért, vagy egyéb anyagi juttatásért cserébe, kvázi árulja, tehát nyilván nem vagy k*rva.

Lehetsz r1banc még, de szerintem azért, mert egy fél éves párkapcsolatban lefekszel a pároddal, nem is bánod meg, nem lettél pletyka tárgya, eszembe nem jutna a ribi kategóriába pakolni. Semmi probléma nincs veled, ettől nem vagy r1banc, k*rva meg főleg nem. Vannak emberek, akik szerint korai, de, ha innentől okosan éled az életed, azzal bizonyítod, hogy érett voltál a dologra.

2011. aug. 4. 11:18
 18/20 GPM ***** válasza:

dehogy vagy kur.va. eszedbe ne jusson így látni magad! gondolj arra,hogy angelina jolie állítólag 14évesen vesztette el. :))

amíg nem bánod, addig minden oké. énis 15voltam, de sajnos nem válogattam meg jól,hogy kivel. persze,akkor jó volt,meg szerettem meg minden, de miután (hál'istennek) vége lett, rájöttem,hogy nem a jó fickónak adtam oda magam.

az elkövetkezőkben azért vigyázz, ne ess abba a hibába,hogy "ó,már úgysem vagyok szűz, nem számít, mennyit leszünk együtt, igazán belefér egy kis szex is". nemcsak a szüzesség elvesztése nagy dolog, hanem minden egyes szexuális aktus! legalábbis annak kéne lennie...

2011. aug. 4. 14:06
 19/20 A kérdező kommentje:
köszönöm, és igen igazad van. Attól még, hogy már nem vagyok szűz, ugyanugy nem fogom odaadni magam bárkinek, és kivárom a megfelelő időt :) köszönöm a jótanácsot, és a hozászólásokat:)
2011. aug. 4. 21:24
 20/20 anonim válasza:
és hány éves a volt barátod?
2011. aug. 4. 23:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!