Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most ettől k*rva vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ettől k*rva vagyok?

Figyelt kérdés
sziiasztok. Szóval 15 éves vagyok (2hónap és 16), és lefeküdtem a barátommal. 4hónap után feküdtünk le, nagyon szerettük egymást. nemrég szakítottunk (6hónap után pár nappal). Most is szeretjük egymást, csak nem jó együtt.. Sokat veszekszünk. Nem bántam meg így utólag sem, hogy megtettem és, hogy vele, viszont kaptam egy olyan megjegyzést, hogy mekkora k*rva vagyok, hogy 15 évesen.. Ti mit gondoltok?
2011. aug. 4. 10:11
1 2
 1/20 napietus ***** válasza:
az én értékrendem szerint igen, mert 15 évesen szétdobtad a lábad. de sokak szerint nem.
2011. aug. 4. 10:12
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Hát igazuk van...
2011. aug. 4. 10:13
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem. Bár emiatt is várhattatok volna vele... Legközelebb csak akkor add oda magad, ha biztos vagy a párodban, hogy nem hagy el...
2011. aug. 4. 10:13
 4/20 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem nem vagy k*rva ettől. Lefeküdtél egy sráccal, akit szeretsz, ettől miért lennél k*rva? Ha 15 évesen már 7-8 kiscsávó is megdugott volna, akkor lennél k*rva. 18/F
2011. aug. 4. 10:16
 5/20 A kérdező kommentje:
a párom nem elhagyott, hanem együtt éreztük úgy, hogy ez nem fog menni, túlságosan ragaszkodtunk egymáshoz, de mind a ketten még akartunk "élni", nagyon jó barátok maradtunk egyáltalán nem rossz most a kapcsolatunk..:)
2011. aug. 4. 10:17
 6/20 anonim válasza:
Mások 12-13 éves korba kezdik. Mondjuk tényleg várhatttál volna vele még egy kicsit, de ha így alakult akkor sem illik rád a k*rva jelző :)
2011. aug. 4. 10:18
 7/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. aug. 4. 10:18
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem. Hülye k*rva vagy :D

Legyetek boldogak, de sztem ezek után nem nagyon szokott hosszú ideig működni a barátság. Legyetek dugópajtások :D

2011. aug. 4. 10:19
 9/20 anonim ***** válasza:
Ettől még nem vagy az...legfeljebb korai volt,de hát kik vagyunk mi,hogy ítélkezzünk...én 20 éves voltam,és még így is bánt a dolog,mert maga a kapcsolat csak néhány hétig tartott...azóta volt egy 2 éves és egy 6 hónapos kapcsolatom,és most megint haragszom magamra,mert megint olyanoknak adtam magam,akikkel már nem vagyok együtt...nehéz eset vagyok és logikátlan is,amiket leírtam,de egy kapcsolat befejeztével én mindig csalódom magamban,mert rosszul választottam...
2011. aug. 4. 10:20
 10/20 anonim ***** válasza:
A kurv* szót azokra a nénikre/nőkre használjuk akik pénzért dugnak . Kis lecke mára.
2011. aug. 4. 10:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!