Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az orális kényeztetés alap dolog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orális kényeztetés alap dolog?

Figyelt kérdés

Sok kérdésre olvastam a válaszokst, hogy orál nélkül a sexuális élet nem is jó, hiányos stb stb.

Ez valóban így lenne?

Én nem szeretek sz*pni, a barátom meg nyalni.

Én elvagyok úgy hogy nem nyal ki, ő még is kéri hogy én szájjal csináljam.

Szex közben sokszor "elfolyok" tehát nagyon nedves leszek és neki akkor már nem a legjobb mert nem igazán érez, mert nagyon nedves. Ilyenkor mondja hogy vagy seggbe vagy szájjal. De seggbe semmi kép nem szeretem/hagyom, sz*pni se nagyon szeretek de érte megcsinálom viszont nem sikerül olyan erősen csinálnom mint ahogy szeretné tehát ez se jön össze.

Aztán kicsivel később ha "megszáradtam" újra szex, és akkor már általába eltud élvezni.

Viszont én néha nagyon elkeseredem hogy nem vagyok neki jó, szétfolyok, seggbe nem engedem, szájjal nem tökéletes...

Ez lehetséges ok a kapcsolat megromlására?( ami még nem következett be, de félek) és az orál tényleg olyan alapvető ?

2011. aug. 3. 23:00
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Ja és ez az utómondatod: Érzed ugye, hogy itt nem a válaszolók a hülyék?!

Igazán célra törő, talán most én kezdem a konfliktust? Nem hinném..

2011. aug. 5. 17:38
 32/35 A kérdező kommentje:

És talán jobb is ha itt pontot teszünk az ügynek a végére.

Tehát kiderült hogy az orál alapvető. Kérdésre válaszokat kaptam. De nincs kedvem a közeljövőben 50 kommentet olvasni arról, hogy mindenki mindenkinek neki ugrik.

2011. aug. 5. 17:40
 33/35 anonim ***** válasza:

Ha nem viseled el a kritikát, akkor miért kérdezel? Ez a GYK, itt mindenki megmondja a véleményét, nincsenek gátlások, nem számít, hogy ki vagy, megkapod az őszinte véleményt, mert egy ilyen kérdésnél, aminél részletezed a kapcsolatodat, nem várhatod, hogy mindenki csak annyit írjon, az orál alap. Itt az orál és a te viszonyodat is elemzik a válaszolók.

Remélem felnősz és megtanulod elviselni az őszinte szavakat, sok kellemetlenségtől kímélnéd meg magadat.

2011. aug. 5. 20:01
 34/35 anonim ***** válasza:
ÍGEN ALAP!!!!!!!
2012. okt. 16. 19:26
 35/35 anonim ***** válasza:
Nálunk igen, alap dolog, mindketten imádjuk élvezni és csinálni is.
2014. márc. 9. 12:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!