Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az orális kényeztetés alap dolog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orális kényeztetés alap dolog?

Figyelt kérdés

Sok kérdésre olvastam a válaszokst, hogy orál nélkül a sexuális élet nem is jó, hiányos stb stb.

Ez valóban így lenne?

Én nem szeretek sz*pni, a barátom meg nyalni.

Én elvagyok úgy hogy nem nyal ki, ő még is kéri hogy én szájjal csináljam.

Szex közben sokszor "elfolyok" tehát nagyon nedves leszek és neki akkor már nem a legjobb mert nem igazán érez, mert nagyon nedves. Ilyenkor mondja hogy vagy seggbe vagy szájjal. De seggbe semmi kép nem szeretem/hagyom, sz*pni se nagyon szeretek de érte megcsinálom viszont nem sikerül olyan erősen csinálnom mint ahogy szeretné tehát ez se jön össze.

Aztán kicsivel később ha "megszáradtam" újra szex, és akkor már általába eltud élvezni.

Viszont én néha nagyon elkeseredem hogy nem vagyok neki jó, szétfolyok, seggbe nem engedem, szájjal nem tökéletes...

Ez lehetséges ok a kapcsolat megromlására?( ami még nem következett be, de félek) és az orál tényleg olyan alapvető ?

2011. aug. 3. 23:00
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
az a baj hogy orálozol neki tehát nektek megvan ez.nehéz,nálunk is ez van hogy nem érez már semmit egy idő után és nem tud elélvezni.én is várom mások válaszát,mert ebben a helyzetben vagyok...bár nekünk nincs ellenvetésünk az orál ellen,bár nem sűrűn csináljuk....
2011. aug. 3. 23:02
 2/35 mostmegmondom:D válasza:
Szerintem ha szeret nem egy ilyen lesz a szakítás oka...És ha másodszor is de elélvez ez a lényeg:D
2011. aug. 3. 23:03
 3/35 anonim ***** válasza:
62%
Igen az orál nálunk alap dolog.
2011. aug. 3. 23:04
 4/35 anonim ***** válasza:
7%

A mi kapcsolatunkban alap dolog, de gondolom mindenki esetében más hogy szereti-e és hogy hogyan szereti. Nálunk azért, jó mert mindketten szeretjük. Én például különösen szeretem szájjal kényeztetni a páromat. És hidd el neked is menne jól csinálni, csak rá kell érezned, bár ha nem szeretnéd akkor úgy sokkal nehezebb. Amúgy ha bunkó a pasid akkor lehet hoyg a megromlására lehet a kapcsolatnak ha nem csinálod, de ha mással meg jól ki tudod elégíteni, akkor nem biztos hogy zavarja. Beszéld meg vele hogy mit és hogyan akar, és mi mással pótolhatnád az orál szexet ha neked ez nem jó. Ha jófej úgyis megérti, ha pedig erőlteti akkor bunkó és nem tudom miért vagy vele.

15/L

2011. aug. 3. 23:08
 5/35 Big Boss ***** válasza:
Természetesen alapvető, de ha az miatt szakít veled ill meg romlik a kapcsolatotok akk elég szomorú dolog, de sztem azért tanulj meg orálisan, ill éld bele magad érted úgy érzéssel, de az nem fog menni, ha mondjuk nem szeretsz pipázni, de ha ez megvan úgy mond te is élvezed akk ne aggódj a barátod is fogja :] aztán sok sikert a barátodhoz :]
2011. aug. 3. 23:08
 6/35 anonim ***** válasza:
Nem szakító ok viszont hozzáad a dologhoz, így ha ezen kívül még X dologgal probléma van akkor befolyásolhatja a döntésben.
2011. aug. 3. 23:11
 7/35 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen szétfolyos probléma de megoldottuk egy törölközövel amit erre használunk. Nálunk beválik de ha nem szeretsz sz.pni és nem csinálod gyakran a srácnak amikor ezt ö igényli akkor másvalakihez fog fordulni és ezt te semakarhatod. Szerintem ugy csináld neki hogy egyszerre sz.pod és vered,így nem kell nagyon bekapnod és nem lesz olyan rossz neked de neki tetszeni fog így is mert izgatod azt a részt amit simán szájjal teljesen bekellene kapnod. Remélem érted mire gondolok és hogy segítettem.
2011. aug. 3. 23:16
 8/35 anonim ***** válasza:
23:16 Amugy 22 L
2011. aug. 3. 23:17
 9/35 anonim ***** válasza:
én is kérdzek közbe akkor.és mi a megoldás arra hogy nem élvez el?mert a kérdező is irta.tul nedves leszek egy idö után és nem érez semmitse...
2011. aug. 3. 23:19
 10/35 anonim ***** válasza:
Látom mély érzelmeken alapul a kapcsolat,csak így tovább.Az orál nem alapvető,mégis az egyik legjobb élvezeti forrás.Nem volt még orgazmusod orális sextől?Lehet ezért nem szereted,ő meg szintúgy,mert nem tudja,hogyan kell jól csinálni.Rajtad áll a dolog,hogy mit vagy hajlandó megtenni a kedvéért,de ettől még nem fog megromlani a kapcsolatotok.Érdemes viszont több tisztelettel beszélni egymásról,magadról-mert ez idővel rosszabbodhat.
2011. aug. 3. 23:28
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!