Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik, ha a barátotok rátok élvez? Én ezt szeretném elővezetni.

Figyelt kérdés
Rettentően izgat, a gondolat, hogy ráélvezek. Ez a lányoknak mennyire szokott tetszeni? Ti belemennétek?
2011. aug. 3. 21:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Ha ő szeret, akkor örömet okoz azzal, hogy lemond erről."

Ezt meg is fordíthatnánk: ha te szereted, akkor örömet okozol azzal, hogy néha megengeded neki. Vagy csak ő rúgja fel az elveit? Te sosem? Csak ő mondjon le dolgokról? Te sosem engedsz?

2011. aug. 10. 12:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Princess:

Hát erre most mit írjak? Ez egyéni dolog és elfogadom,hogy másoknak nem jön be az, ami nekem természetes...:)

2011. aug. 10. 14:13
 23/24 anonim ***** válasza:
46%

"Ezt meg is fordíthatnánk: ha te szereted, akkor örömet okozol azzal, hogy néha megengeded neki. Vagy csak ő rúgja fel az elveit? Te sosem? Csak ő mondjon le dolgokról? Te sosem engedsz?"

Ez nem lemondás, ez csak egy + vágy lenne, de szerencsére a párom nem ilyen. Neki nem ez okoz örömet, hanem sokkal másabb dolgok. Ha te nem kapsz meg egy csokit, de kapsz helyette egy másikat, ami még sokkal jobb is, akkor mi a baj? Neki nem az a legnagyobb öröme, hogy rámélvez, és mivel nem ez a legnagyobb gondja, ezért nincs gond avval, hogy én nem szeretem. Megfelelő partner a kulcsszó. Ha a te párod már azt gondolja, hogy nem is szereted, hogy ha nem verheti a testedre, akkor... Remélem érted.

2011. aug. 10. 14:31
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy hogy hova élvez, én mindenhol szeretem: a teste egy része, és finom, és meleg...:)

Az macerás, ha a hajamra is megy, mert ha megszárad akkor összeragad; hajat kell mosni utána.

2016. aug. 27. 18:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!