Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik, ha a barátotok rátok élvez? Én ezt szeretném elővezetni.

Figyelt kérdés
Rettentően izgat, a gondolat, hogy ráélvezek. Ez a lányoknak mennyire szokott tetszeni? Ti belemennétek?
2011. aug. 3. 21:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Van aki igen, van aki nem. Van aki a szopást sem szereti.
2011. aug. 3. 21:27
 2/24 anonim ***** válasza:
29%

Én nem engedném. Nem is engedtem még soha, de nem is fogom.

Ezt a barátnőddel beszéld meg, mert van, akinek ez tetszik.

2011. aug. 3. 21:33
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
Én imádom mindkettőt, szerintem nagyon izgató:). De minden nő más.
2011. aug. 3. 21:56
 4/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, írj privit! ;)
2011. aug. 3. 22:14
 5/24 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hova akarsz élvezni. Hátulról a popsira, szemből a mellekre, esetleg egyenesen az arcra...
2011. aug. 3. 22:44
 6/24 anonim ***** válasza:
igen.
2011. aug. 3. 23:18
 7/24 anonim ***** válasza:
nekem csak a hasamra, illetve a fenekemre élveztek eddig, ezekkel nincs is semmi bajom , de arcra , hajra , tuti nem hagynám
2011. aug. 4. 11:38
 8/24 anonim ***** válasza:

Én bírom. ;)

19L

2011. aug. 4. 23:07
 9/24 anonim ***** válasza:
attól is függ, hány évesek vagytok, és mennyire tapasztalt a barátnőd. ha még szűz, lehet, megijed. és igaza van az előttem szólóknak: nem mindegy, hova.
2011. aug. 9. 03:23
 10/24 anonim ***** válasza:
41%

princess:

Mi ez a sok negatív válasz? Jó ég! Csajok! Milyen szex az, ahol nem élveznek rátok? :S Szerintem ez tök alap....meg mi az,hogy "nem engedem", ha szeretsz vkit nem akarod h örömet okozz? Utána úgyis go fürdőszoba...-.-"

Én szeretem...sőt kifejezetten élvezem!

2011. aug. 9. 06:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!