Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 3éve kapcsolatban van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3éve kapcsolatban van egy Nővel, és Férfi szeretőt tart. Hogyan csinálja? (Bővebben lennt)

Figyelt kérdés

Van egy Srác ismerősöm aki 3éve eggyütt van egy 21éves nővel,és kezdettől fogva egy 33éves férfi szeretőt tart(sz*pni,d*gatni magát,lévén hogy amit nem kaphat meg a nőtől,azt a férfitól megkapja)A nőbe szerelmes és ez kölcsönös.Viszont a Nő nemtudja,hogy néha berakják a párjának is!A szeretője ezt megérti,de csak a szex miatt vannak "úgy". Hogy tudja ilyen jól titkolni? Kérdeztem,de sosem mondja el.

A srác egyébként 19éves...

2011. aug. 3. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
neked ehhez semmi közöd, és ne kérdezösködj, ne legyél bunko
2011. aug. 3. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Én egyébként meglepődve tapasztaltam hogy néhány körben teljesen természetesnek veszik, hogy heteró pár férfi tagja pasival alkalmi kapcsolatban van. Én azt gondoltam ilyen nincs de felvilágosaott valaki, hogy ez elég gyakori. Az egyik érzelem és szenvedély a máásik csak élvezet. Az egyiknél gyengének megértőnek kell lenni, a másiknál minden vágyat ki lehet élni probléma nélkül.

Amúgy meg egyszerű, ha nincsenek sülve főve együtt könnyű ezt megvalósítani.

2011. aug. 3. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normális, ha valamit nem kap meg otthon, a barátnőjétől vagy feleségétől egy férfi, akkor kell neki egy szerető. Itt most csak az a csavar, hogy ez a szerető egy másik férfi. Ezen csak a prűdek, maradiak, kirekesztők, homofóbok ütköznek meg.

Valóban senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálnak.

A barátnője előtt szerintem nem nehéz ezt eltitkolni, sok tízezer magyar férfi titkolja a felesége előtt, hogy szeretőt tart vagy prostituálthoz jár. Ha egy heteroszexuális kapcsolatot lehet titkolni, akkor ugyanúgy lehet egy homoszexuálisat is. Egyszerűen nem mondja el a barátnőjének és kész.

Szerintem ha a barátnő féltékeny lenne valami miatt, azt érezné, hogy megcsalja a barátja, akkor is csak egy másik nőre tudna gondolni. Furcsa helyzet, de szerintem teljesen szokványos.

Nem elégítheti egy biszexuális férfi minden igényét a barátnője. Ideális esetben a lány és a barátja bevenné harmadiknak a fiú szeretőjét, így hármasban csinálhatnák és nem lenne megcsalás ez az egész. De gondolom a lány ehhez nem elég felvilágosult, nem elég nyitott.

Ezért kell a srácnak titkolnia a biszex kapcsolatát.

2011. aug. 3. 20:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazándiból,mindent elmond nekem csak ezt az eggyet nem...Szégyenli talán?
2011. aug. 3. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt se mondaná el valószínűleg, ha a barátnőjét egy lánnyal csalná meg. Miért kötné az orrodra azt, ha egy meleggel jár össze szexelni?

Ez nem olyan dolog, amit el szoktak mondani másnak.

Kedves kérdező, te egyébként lány vagy, vagy fiú?

2011. aug. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!