Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tart itt valaki szeretőt? Milyen kapcsolatban éltek, hogy így alakult, és miért nem léptek ki a régiből?
Hogy oldjátok meg a találkozásokat? Mit kapsz meg a szeretőtől? Jó így?
Nem arra vagyok kíváncsi,aki elítéli ezt a helyzetet,hanem,aki benne él!
Nekem jelenleg nincs, mert nem érzem semminek sem hiányát a párom mellett, ő nekem az igazi.
Volt olyan időszakom, amikor volt szeretőm, de olyankor nem jártam senkivel, ellenben neki volt barátnője... nem vagyok rá büszke, bár az a kapcsolat már akkor halódott erősen, azóta már nincsenek is együtt. Nekem ez a helyzet azért volt jó, mert olyan igazi törődős pasi volt, kötöttségek nélkül lehettem vele. Mindig ráérzett, mikor kell felhívnia és egy kis vidámságot, törődést sugároznia. Olyan barátias volt a kapcsolatunk, nekem akkor ez nagyon is megfelelt, rengeteg csalódás és fájdalom után gyógyulgattam benne, ő meg jobban el tudta viselni, hogy halódik a kapcsolata. Max hetente egyszer találkoztunk, de inkább ritkábban. Ők jó pár éve együtt voltak már, együtt laktak, de szinte mint 2 idegen voltak csak egymással, de mindketten féltek meglépni a szakítást. Nem tartott sokáig, csak pár hónapig, nálam közbejött egy "nagy szerelem", attól a naptól fogva nem találkoztunk többé, döbbenetemre nagyon nehezen vette tudomásul, pedig elvileg érzelmileg nem volt túl erős a kötődésünk (nem volt szerelem, csak szimpátia, meg amolyan jó együtt lenni érzés).
Nekem nem volt még igazán szeretőm..ugymond én voltam a szerető..egy halálosan szerelmes szerető.
A srác 2év kapsolat után kissé beéleunt a barátnőjébe. de otthagyni nem hagyta ott mert hálás volt neki mert egyszer odaköltrözött hozzájuk fél évre illetve mert tudta,hoigy hiányozna neki.
Mi mér régebben ismertük egymást nekem mindig is tetszett a srác ezért összejárogattunk bulikkor stb..(nem pont sex..de az is volt)
Persze beleszerettem a srácba.Majd volt ugy hogy ő is belém..és szakitott a barátnőjével majd mijártunk együtt.De mikor nem voltam ott akkor mindig a volt barátnőjével volt,mert hiányzott neki.
Egyszer megbocsájtottam neki a megcsalást(amúgy másoktol tudtam meg).
A végén az lett,higy mégis annyira szerette a barátnőjét,hogy viszament hozzá..nagyon kiborultam azért értettem vmennyire 2éves kapcsolt.
Azóta jobban vagyok a srác még mindig tetszik és nagyon jó barátok vunk:D
Nekem nem volt még szeretőm senki mellett.A férjemmel boldognak mondhatom a házasságomat,és nem is szeretném ha szeretőt tartana bármelyikünk,ocsmány és aljas dolognak tartom.De még régen én voltam valaki szeretője.Igaz,hogy nem élt együtt a feleségével,de akkor sem volt még az a házasság lezárva(azóta elváltak nem miattam,én akkor már házasságban éltem)
Nem ajánlom senkinek ezt a szerepet.Nagyon méltatlan és megalázó dolog szertőnek lenni,és szeretőt tartani is.Normális értékrendű ember gyomra felfordul tőle még akkor is,ha Ő van abban a helyzetben.
Mindegy az,hogy te mit akarsz erről hallani,hogy elfogadod-e,hogy ezt mások elítélik,mert sajnos elítélendő és jogosan.Aki rossz kapcsolatban él lépjen ki belőle,de semmiképpen ne alázza meg ezzel a másikat és saját magát is,hogy ilyen kapcsolatba belemegy.
Én nagyon szerelmes,vagy inkább ostoba voltam amikor belementem,hogy a szeretője legyek valakinek.Ha igazán fontos lettem volna neki,ha úgy szeretett volna viszont ahogy én Őt,akkor Ő sem akarta volna azt a helyzetet,akkor nem felelt volna az meg neki.Ezt utólag már látom.De sokaknak ez kényelmes így,otthon is van valaki aki jó valamire,szórakozásnak meg ott a szerető.Gyenge jellemtelen ember aki ilyet tesz.És persze elítélendő mind a két fél részről,de gondolkozzon mindig az akinek veszíteni valója van.Akinek párja családja van.
Én nem kockáztatnám meg azt,hogy elveszítsem a párom bizalmát félre lépéssel.Csakis abban az esetben,ha már nem érdekelne,hogy mi lesz velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!