Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés az, ha valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az, ha valakinek hiányzik a szex?

Figyelt kérdés
Én ezt nem tudom, mert partner nélkül is megoldom a dolgot, és az is elég, nem vágyom feltétlenül arra, hogy legyen hozzá partner is. Soha nem éreztem azt, hogy de jó lenne ezzel v. azzal a pasassal lefeküdni, ahhoz nekem érzelmek kellenek. Akik nem így vannak: miért nem elég az önkielégítés, mi az, ami így annyira hiányzik, hogy felborítja az életet? A szeretet? Vagy mi?(mert az orgazmushoz nem feltétlenül kell partner)De szeretetet meg szex nélkül is ki lehet fejezni, meg lehet kapni.Csak tudni szeretném, mert nekem nem hiányzik, de úgy látom, másoknak igen.
2011. aug. 3. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
1 év után olyan érzés, hogy az első szembejövő nőt megdugnám a legszívesebben és ha azt nem akkor a másodikat. Saját kezed sosem lesz olyan mint egy száj vagy egy punci az finom meleg nedves és nem te irányítod tökéletes kielégülés. A maszti csak vésztervnek jó.
2011. aug. 3. 11:10
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Néhányan félreértettek: nekem egyszerűen nem hiányzik. Annyira elég kb ha magam megoldom, hogy nincs hiányérzetem. Voltam már szerelmes, voltam több férfivel (nem egyszerre :))30 felett vagyok, és nem értem, másnak ez miért nem elég, merthogy nekem az. Akkor náluk az önkielégítés után is ottmarad a késztatés, vagy hamar visszatér? Bármit fantáziálnak is hozzá? Olyan is van, akinek ez már kihat a munkájára, stb is?

2011. aug. 4. 16:35
 13/16 szamóca.. ***** válasza:
félre ne érts mert mindig félreértenek, nem tudom kifejezni magam írásban. nem akarok degradáló lenni v ilyesmi, csak feltételezés és kíváncsiság. igazán élvezed a szexet? tényleg szereted? csak mert az első párom (akivel először szexeltem) nem volt éppen ügyes, és akkor nekem is bőven elég volt. aztán megismertem önmagam, és találtam egy srácot aki tényleg kielégített. na onnantól kezdve nem elég amit magamnak nyújtok.
2011. aug. 4. 16:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Összegezve a mostani társammal(de a megelőző 2-vel is): unalmas, sokkal egyszerűbb és kényelmesebb egyedül. Szóval lehet, hogy itt is hiba van...
2011. aug. 5. 12:05
 15/16 szamóca.. ***** válasza:
jahát akkor kérdés megoldva. majd egyszer találsz egy oylat akivel nem lesz unalmas:D
2011. aug. 5. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:

A második gyermekünk születése óta nem szexeltünk.Legalábbis én nem.A feleségem sem,állija.Ő nem kívánja,én pedig nagyon.Egy ideig vertem,de az sem megoldás.most már 2 hónapja semmi matyizás.Már a strandra se szeretek járni,meglátok egy hason fekvő csajszit széttett lábbal...

Fizikailag nagyon fájnak a golyóim.

2013. aug. 23. 17:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!