Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az, ha valakinek hiányzik a szex?
Figyelt kérdés
Én ezt nem tudom, mert partner nélkül is megoldom a dolgot, és az is elég, nem vágyom feltétlenül arra, hogy legyen hozzá partner is. Soha nem éreztem azt, hogy de jó lenne ezzel v. azzal a pasassal lefeküdni, ahhoz nekem érzelmek kellenek. Akik nem így vannak: miért nem elég az önkielégítés, mi az, ami így annyira hiányzik, hogy felborítja az életet? A szeretet? Vagy mi?(mert az orgazmushoz nem feltétlenül kell partner)De szeretetet meg szex nélkül is ki lehet fejezni, meg lehet kapni.Csak tudni szeretném, mert nekem nem hiányzik, de úgy látom, másoknak igen.
Én is így vagyok, mint te kérdező. Bár én férfi vagyok és simán kívánom a sexet bármelyik nővel. Ennek ellenére nem nyíávokolok és jól megvagyok egyedül.
2011. aug. 3. 10:11
2/16 anonim válasza:
Tényleg nagyon érdekel a válasz. Eddig is kibírták partner nélkül. Többeknek nagyon jó barátjaik is vannak, bőgnek, hogy nem akarnak barát kategória lenni, bőgnak, hogy úristen még szüzek. Nem értem.
2011. aug. 3. 10:13
3/16 Draug válasza:
Ha még nem próbáltad, nem tudhatod, de az önkielégítés nyomába sem érhet annak, amikor egy olyan partnerrel jutsz el a csúcsra, akivel szeretitek egymást :)
2011. aug. 3. 10:13
4/16 anonim válasza:
Igazad van Draug. De olyanok is hisztiznek, akik még soha nem csinálták. Meg szídják a másik nemet.
2011. aug. 3. 10:15
5/16 szamóca.. válasza:
az önkielégítés teljesen más. igen az orgazmus megvan, de az olyan "most fáradt vagyok, elintézem magam két perc alatt aztán jóéjt". egy igazi szeretkezés sokkal nagyobb kielégülést nyújt, és itt nem az orgazmusra gondolok. egy más világ, kb összehasonlítani sem lehet. hiába maszturbálok akárhányszor is, az sosem lesz olyan, és ugyanúgy fog hiányozni a szex.
2011. aug. 3. 10:16
6/16 anonim válasza:
szamóca..
Gondolom nő vagy:)
De nem hiszem, hogy szakítás után azért fogsz hisztizni, hogy nincs tök mindegy ki csoda, akivel lehet sexelni. Gondolom kibírod nélküle, nem fogsz meghalni. Te is írtad, hogy nem csak az orgazmus számít. Akkor miért a sex miatt sírnak, miért nem amiatt, hogy nincs normális pár?
2011. aug. 3. 10:21
7/16 anonim válasza:
Ennyire jó magadban érezni egy embert, hogy hozzádbújik?
2011. aug. 3. 10:22
8/16 szamóca.. válasza:
a szex és a szerelem még mindig két különálló dolog.
persze a legjobb a szerelmeddel szexelni, de ettől függetlenül egy olyan emberrerl is mérföldekkel jobb, aki iránt nem érzel semmit, mint egyedül.
nem fogok hisztizni, mert nem vagyok egyh isztis típus, és mert a lehetőség előttem van. lefekhetek félidegenekkel ha annyira sz*rul érzem magam szex nélkül, más kérdés hoyg ezt nem fogom megtenni, de megtehetném. egyébként pedig, ha mélyen magmba nézek, de, számomra igenis nagy baj hogy nem tudok szeretkezni valakivel. de most ide az érzelmeskedést ne keverjük bele. az is baj hogy nincs normális pár, az is hiányzik persze, de ennek semmi köze magához az aktushoz. tudod, ez ilyen sorrend. legrosszabb ha maszturbálsz, jobb ha szexelsz, legjobb ha szeretkezel.
2011. aug. 3. 10:28
9/16 anonim válasza:
Probálj meg 3 hónapig nem maszturbálni kedves kérdező és rájösz :D az érzés mind2 esetben ugyanaz csak te meg elégszel az önkielégítéssel még a legtöbben nem :)
2011. aug. 3. 10:47
10/16 anonim válasza:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:28
Köszi a válaszod:)
Szerintem azért a maszturbálás sem olyan borzalmas:P
Persze, értem én, hogy mit mondol és igazad van. De furcsa nekem akkor is, hogy sokan szenvednek a sex hiánya nélkül. És még többen hiszik, hogy ha írnak ide, megoldódik a gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!