Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális hogy napi 3-4*...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális hogy napi 3-4* maszturbálok 27 évesen?

Figyelt kérdés
Volt barátnőm de nem régen szakítottunk kb 8 hónapja akivel 4 évig voltunk együtt,bár a végén nem működött a szex kettőnk közt és a helyzet az hogy nagyon nem birok magammal de sajnos egyenlőre még nem futott be az életemben egy normális lány akivel újra kezdhetném az életem!Normális ez hogy vannak napok amikor ilyen sokszor csinálom?
2011. aug. 3. 09:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ne érts félre,egyáltalán nem örülök neki, sőt... Elszomorító helyzet, hogy ilyen sok a "cafka"...

Viszont annak örülök, hogy léteznek még ilyen FÉRFIAK.

2011. aug. 3. 10:57
 12/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:33

De vállalok 10 ezer ft-os órabérért ha éppen nem dolgozom és éppen nem a farkamat verem akkor szívesen....

2011. aug. 3. 11:02
 13/28 A kérdező kommentje:

Amúgy ti is k@rvára rá érhettek hülye gyerekek ha ide írogatok idiotábnál idiotább megjegyzéseket!Nem tudom mi köze van ennek ahhoz hogy ki dolgozik és ki nem!Nem lébecoló vagyok,ilyenek az igényeim és mint mondtam nem minden nap csinálom ennyiszer csak ha néha rámjön!

Ennyi kötekedő szar darabot egy helyen még nem láttam.....

2011. aug. 3. 11:05
 14/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk én sztem egy rossz szót sem írtam... mindegy.
2011. aug. 3. 11:12
 15/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:12

Nem is rád gondoltam!

2011. aug. 3. 11:32
 16/28 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:12

Jó igazad van végül is általánosságban írtam,lehet félre érthető volt!

De konkrétan nem rád céloztam!

2011. aug. 3. 11:34
 17/28 anonim ***** válasza:
Rendben. Ne figyelj rájuk, kb. 15 évesek.
2011. aug. 3. 11:41
 18/28 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:41

Valószínűnek tartom én is.....

Te mennyi vagy amúgy?

2011. aug. 3. 11:44
 19/28 anonim ***** válasza:

Most képzeld el, hogy a következőket lassan, kedves hangnemben és mosolyogva mondom:

Megkérdezed, hogy ez normális-e. Nyilván van róla fogalmad, hogy az emberek véleménye, pláne egy ilyen témában igen távoli szélsőértékek között változik.

Van aki szerint normális, van aki szerint nem az.

Az én gondolatmenetem a következő.

Ha az ember napi 8-10 órában dolgozik, akkor miután este hazamegy, kaját csinál, mos, vasal, esetleg rendet tesz a lakásban. Igen! Férfiak is szoktak ilyesmit. Esetleg találkozik a barátaival, elmegy bevásárolni, sportolni egyéb hobbik stb...Talán még este egy maszturbáció/szex belefér aztán beájul az ágyba. Feltételezzük, hogy TE a fenti tevékenységek közül csak az utóbbi kettőt csinálod. Ezért van időd és energiád napi 3-4* rárántani. Ez számunkra, a rendszerető és szigorú időbeosztással élő, munkától leterhelt honfitársaidnak kevésbé szimpatikus életvitel. Megállapítjuk, hogy vagy a szüleiddel élsz vagy marha nagy rendetlenség lehet a lakásodban, és szinte csak mirelit, nyers vagy gyorskajákon élsz, vagy főznek rád. Nincsenek barátaid akikkel eltöltsd a szabadidődet, nincsen hobbid, ráadásul biztos nem órákig tart nálad egy önkielégítés, ha egy napba minden belefér. Mindezek miatt nincsen barátnőd.

Aztán elkezd járni a fantáziánk, a munkáddal kapcsolatban, hogy az is lehet, tán munka közben is ráérsz ilyenekre, jobb esetben szimplán 24/72-ben dolgozol.

Mindebből a végén levonjuk a következtetést, hogy szánalmas alak lehetsz, vagy csak népszerűsíteni akarod itt a képességeidet. Mindkettő egy alapvetően negatív személyt feltételez.

Ezen Te érthetően felhúzod az orrod, mert ugye az álláspontod más, persze lehet nincs is igazunk, ami megint csak érhető és amúgy is, Te szeretnéd továbbra is napi 3-4* verni a farkad. Arra van szükséged, hogy ebben a tevékenységedben megerősítsenek itt, mert Te normálisnak tartod, hiszen csinálod.

Nos. A megoldás: azt csinálsz amit akarsz. Mi meg tiszta szívből megpróbálunk örülni, hogy Neked ilyen jó, és tanácsot kérünk Tőled, hogy mégis hogyan csinálod ezt, mind szervezést tekintve mind energiát tekintve. EMBER! Te ne kérdezz minket, hanem taníts!

LOL

2011. aug. 3. 12:01
 20/28 anonim ***** válasza:

22 vagyok, de már írtam :P

Huh, ezt a hosszút, amit az előző írt, még nem olvastam el...na mindjárt :D

2011. aug. 3. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!