Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 éves fiú vok szex chateltem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves fiú vok szex chateltem egy 14 éves lánnyal. Nagyon durvákat irt és azóta folyamatosan áll a farkam és verhetnékem van. (? )

Figyelt kérdés

Eddig 10-15 napig is bírtam maszturbálás nélkül. De amióta felizgatott a kis csaj azóta nekem annyi van, hogy melóból haza kell jöjjek kiverni. Még szűz vagyok.Eddig mélyen elítéltem azokat a lányokat akik 14-15 évesen 20-25 éves férfiakkal kavarnak.

De most már érzem,tudom,hogy mit éreznek ezek az idősebb férfiak a fiatalok lányok iránt.

Úgy érzem,hogy szereznem kell egy 14 éves kis ribancot és minden nap 3*-4* bacni vele.

Még soha nem csináltam ilyesmit még lánnyal nem hogy szexről még 1 lány közelébe se tudtam férkőzni.

Lehet,hogy e-miatt van ez most velem?

2011. aug. 3. 00:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

OMG és legalább lefényképezted őt?:D XD 1ből küldtem volna napiszarra,de én ilyeneket nem nézegetek:P

s őlátott téged?:O

2011. aug. 3. 09:12
 22/32 anonim ***** válasza:
Ám ez fuckyea gyanús:D:D
2011. aug. 3. 09:19
 23/32 A kérdező kommentje:

Nem fényképeztem le,mert nem vagyok 1 szemét mocsok.És nem is vettem fel.

Ő engem nem látott nem is kérte,hogy ő láthasson engem 1* űen csak felvolt izgulva és én voltam neki ott online-n.

Azt hiszi,hogy 1 hülye f@sz a sok közül,de engem nagyon elrontott.

2011. aug. 3. 09:23
 24/32 anonim ***** válasza:
Az a kis ribanc,szerintem férfi volt.:D
2011. aug. 3. 11:07
 25/32 anonim ***** válasza:
A nagy sz.rt vagy te jófiú. :)) Akkor lettél volna az, ha lelépsz, mihelyst erotikusabb témát vet fel.
2011. aug. 3. 11:17
 26/32 anonim ***** válasza:

Hát te vagy az János? Mondtam hogy akkor ma nálam 6kor;)) Majd ugy legyen hogy fájjon ,szenvedjek, áhhww. Majd én kiverem neked. Anyámék nem lesznek otthon ,szóval még 7*-8* is megbachatsz. :'$$

OMG.:|XD

2011. aug. 3. 13:16
 27/32 rottingrabbits ***** válasza:

a valosag:

[link]

2011. aug. 3. 13:41
 28/32 anonim ***** válasza:
Ne menj bele ebbe a kapcsolatba, a kis csaj egy nagy ribi, utána neked lesz belőle bajod! Mindenre képes!
2011. aug. 3. 23:08
 29/32 anonim válasza:
Írd le privátba a csaJ msn címét én is had izguljak fel^^
2011. aug. 3. 23:19
 30/32 anonim ***** válasza:

örülök fiam hogy tetszett holnap ugyanott ugyanekkor

Babi néni 88

2011. aug. 4. 02:05
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!