Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 éves fiú vok szex chateltem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves fiú vok szex chateltem egy 14 éves lánnyal. Nagyon durvákat irt és azóta folyamatosan áll a farkam és verhetnékem van. (? )

Figyelt kérdés

Eddig 10-15 napig is bírtam maszturbálás nélkül. De amióta felizgatott a kis csaj azóta nekem annyi van, hogy melóból haza kell jöjjek kiverni. Még szűz vagyok.Eddig mélyen elítéltem azokat a lányokat akik 14-15 évesen 20-25 éves férfiakkal kavarnak.

De most már érzem,tudom,hogy mit éreznek ezek az idősebb férfiak a fiatalok lányok iránt.

Úgy érzem,hogy szereznem kell egy 14 éves kis ribancot és minden nap 3*-4* bacni vele.

Még soha nem csináltam ilyesmit még lánnyal nem hogy szexről még 1 lány közelébe se tudtam férkőzni.

Lehet,hogy e-miatt van ez most velem?

2011. aug. 3. 00:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
most is vered ? xDD
2011. aug. 3. 00:28
 12/32 anonim ***** válasza:

Szerintem a te "kis ribancod" két unatkozó kis srác vagy egy 60 éves szőrös meleg bácsi:D:D

Amúgy tetszik ahogyan fogalmazol:D:D

2011. aug. 3. 00:30
 13/32 anonim ***** válasza:
hát a kicsilány se százas... már bocs.
2011. aug. 3. 00:38
 14/32 anonim ***** válasza:
Nagyon ki lehetsz éhezve, ha ennyitől bezsongtál!
2011. aug. 3. 00:44
 15/32 anonim ***** válasza:
Vegyél egy guminőt vagy egy szilikonp... inkább!
2011. aug. 3. 01:13
 16/32 anonim ***** válasza:
szánalmas vagy
2011. aug. 3. 01:32
 17/32 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélgess vele olyan témákról, amiből kiderül mennyire éretlen. Hátha így lankad az érdeklődés.
2011. aug. 3. 01:47
 18/32 anonim válasza:
kérdezd meg a csaj szüleit hogy mit szólnának : ))))))))))
2011. aug. 3. 02:27
 19/32 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy miket írt? Nem tudom elképzelni, hogy miket tudott neked írni...

A kérdésedre válaszolva, ebben az életkorban elég nagy gond a korkülönbség. Hidd el, egy hozzád korban illő (véleményem szerint olyan 16-18 éves) lány is ki tudja hozni belőled ugyan ezt, csak meg kell találnod. Sőt, ha belegondolsz, akkor egy kicsit idősebb, esetleg tapasztaltabb lány, milyen élményeket tudna szerezni...

Ezt az őrült vágyat pedig szerintem pedig a túlzott vágy okozza, hiszen már nagyon vágysz a szexre.

2011. aug. 3. 02:33
 20/32 A kérdező kommentje:

olyan durva dolgokat irt,hogy amikor olvastam elszégyelltem magam.Nem szeretném leírni őket gondoljatok bele pl: hány férfival volt már,kit elégített ki orálisan és kit nem

+,hogy hányan ba.ták már meg .

A bulikban a wc-ben lévő kapcsolatait tárgyalta.

Aztán jött a nagy kérdése...amitől leesett az állam.Nem szeretném leírni mert ...legyen ennyi elég.

Tuti,hogy csaj volt mert vebkamozott és hát...igen maszturbált elképesztő volt.

Tök nyugiba voltam 19 évig,de most hála neki egyszerűen nem birok magammal...:S:S:S:@:@:@

most is...pedig én jófiú vagyok:( :( :(

2011. aug. 3. 09:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!