Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátnőm hármas szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm hármas szexet akar harmadiknak egy fiúval, akkor nem úgy lenne igazságos, hogy később is csináljuk hármasban egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Egyébként én is szeretném hármasban csinálni, szeretünk új dolgokat kipróbálni, és már van is rá jelentkező, viszont mondtam a barátnőmnek, hogy akkor később pedig egy lánnyal csináljuk majd hármasban, erre ő azt mondta, hogy nem.

De így már én sem vállalnám a harmadiknak a fiúval, pedig én mindkettőt szeretném, azt is, hogy a barátnőmet ketten elégítsük ki, én és egy másik férfi; és azt is, hogy engem is két nő elégítsen ki, a barátnőm és egy másik nő.

2009. ápr. 8. 16:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Helló megint! Beszéltem vele, és belement a dologba, hogy ő válasszon nőt is és férfit is, de a férfi ellen lehet vétójogom :D

Köszi a választ mindenkinek.

2009. ápr. 8. 23:57
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Csak nehogy direkt valami fogatlan, rusnya öregasszonyt válasszon... :)
2009. ápr. 9. 11:46
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Mi bajod a fogatlanokkal, tuti, hogy nem sérti fel a makkot :DDDDD
2009. ápr. 9. 13:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Érezd magad szerencsésnek, én a Menyasszonyom nem tudom rávenni egy két férfi egy lány felállásra. Valahogy úgy vagyok vele, hogy egyszerre néha egy csajt is nehéz "kezelni", nem hogy kettőt. :) 31/F
2018. febr. 24. 17:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!