Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátnőm hármas szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm hármas szexet akar harmadiknak egy fiúval, akkor nem úgy lenne igazságos, hogy később is csináljuk hármasban egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Egyébként én is szeretném hármasban csinálni, szeretünk új dolgokat kipróbálni, és már van is rá jelentkező, viszont mondtam a barátnőmnek, hogy akkor később pedig egy lánnyal csináljuk majd hármasban, erre ő azt mondta, hogy nem.

De így már én sem vállalnám a harmadiknak a fiúval, pedig én mindkettőt szeretném, azt is, hogy a barátnőmet ketten elégítsük ki, én és egy másik férfi; és azt is, hogy engem is két nő elégítsen ki, a barátnőm és egy másik nő.

2009. ápr. 8. 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Én lány vagyok és érdekes én is kipróbálnám 2 pasival, azaz párommal és még egy fiúval, de még egy nőt nem bírnék elviselni az ágyban. Nem tudnám elvonatkoztatni a dolgokat és azt hiszem egy életre a szemem elött lebegne ahogy az én szeretett párom mást kényeztet a szemem láttára. Lehet túl lelkis vagyok és sok baromságot belemagyaráznék. Nem tudom én nem mennék bele az a lényeg.
2009. ápr. 8. 16:05
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

:D

Végül is, de. Ha nagyon nem tudod rávenni, vidd el egy swinger-klubba. Pont az olyan pároknak találták ki, mint ti vagytok. (Ennél több tanácsot nem tudok adni, mert én elég monogám alkat vagyok meg hál' Isten a barátnőm is, de a neten keress rá!)

2009. ápr. 8. 16:06
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Az első válaszolót viszont nem értem. Ha már egyszer nyílt a kapcsolat, akkor nem tök mindegy? (A második kommentelő.)
2009. ápr. 8. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
ne egyet ertek az elsovel.en is igy vagyok.2 pasival kiprobalnam (de ha nem muszaly akkor eleg csak a parom is:P) de azt mar nem viselnem el ha az en baratomgoz nyulna egy masik csaj.....:S
2009. ápr. 8. 16:13
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom, ez elég hülyén hangzik :S

És négyesben ti már kipróbálnátok? - Egy másik csajjal és egy másik pasival egyszerre

2009. ápr. 8. 16:14
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

ez elég igazságtalan azért. ha te a kedvére teszel azzal, hogy beengedsz egy másik pasit az ágyatokba, akkor neki is hagyni kéne téged még egy lánnyal lenni. szerintem kissé önző a barátnőd, ne haragudj.

(csak így zárójelben teszem hozzá, hogy nagyon nem értek egyet ezzel az egész hármasban dologgal meg úgy általában nyitott kapcsolatokkal, de ez az én perverzióm :))

2009. ápr. 8. 16:21
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha nekem vetnék fel a hármas felállást, két fiú egy lány, bizony én követelném a két lány egy fiú felállást. Ez szerintem így fair, ha a lány megkapja ezt a ritka lehetőséget, akkor bizony a fiú is kapja meg. 25/F
2009. ápr. 8. 17:04
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Helló, mi rendszeresen így csináljuk. Az elején a négyeseket próbáltuk, de ott két embernek kell másik két embernek megfelelni és baromi ritkán találkozik minden.

Nekünk 5 év alatt csak egy párral sikerült találkozni, ahol mindenki mindenkinek elfogadható. A hármas azért jobb, mert a "középen lévő" választ, és így biztosan nagyobbat élvez, mint ha négyesben csinálnátok.

Ha a barátnőd nem akarja a kétcsajos felállást, akkor arra jó oka van, mégpedig az önbizalom hiánya. A csajok baromira méregetik egymást meztelenül és leltárt csinálnak a cicikről, stb.

A megoldás az lehet, hogy ráveszed, ő keressen melléd lányt, így biztosan olyant talál, aki előtt le merne vetkőzni, stb.

A tapasztalatom az, hogy Magyarországon nehezebb szép férfit találni, mint szép nőt.

Állapodjatok meg a következőben:

A fiúkat ő keresi, de mindig közbeszólhatsz, ha neked a fiú személyisége nem tetszik.

A nőket is ő keresi-így ki van lőve a méricskélés :)

Kíváncsi vagyok, hogy elfogadja-e... :)

2009. ápr. 8. 17:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó válasz nagyon jól jött, köszönöm. Remélem még másnak is van pár ötlete, de azért ezt az utolsót majd megkérdezem tőle. Hogy mi lesz, azt még ma leírom ide, aki kíváncsi rá, megnézheti.
2009. ápr. 8. 17:50
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Ha ő nem megy bele, részemről se lehetne szó a dologról. Ez így fair.

Önző a barátnőd.

2009. ápr. 8. 18:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!