Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit mondjak az anyjának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak az anyjának?

Figyelt kérdés
18 vagyok és fiú. Épp a szerelmemmel szeretkeztünk, aki 17 amikor váratlanul benyitott az anyja. Ngyok kínos volt. Arra sem volt időnk hogy a takarót magunkra rántsuk, így mindent látott. Pont akkor nyaltam a punciját.Azt sem tudja hogy a lánya már nem szűz. Egyszerűen azt kérdezte hogy ti meg mit csináltok és kiment. Hogy mondjuk el neki a dolgokat?
2011. aug. 2. 14:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

ha az anyuka nem tudott arról, hogy a lány nem szűz már, akkor ott alapból baj van az anya-lánya viszonnyal. de nem hiszem hogy ennyire ostoba lenne az anyuka, hogy nem jött rá.. kicsit kínos a szitu, de gondolom valahol sejtette hogy a 17 éves lánya mit csinálhat a 18 éves barátjával..

majd a lány beszéljen az anyjával, ketteseben, és te már ne hozd fel a témát, mert már túl lenne ragozva a dolog...nem kell túlreagálni:)

2011. aug. 2. 15:53
 22/30 anonim ***** válasza:
jól van átsiklottam felette,nem kell leszólni,dizlexiás vagyok előfordul,úgy olvastam a fiú 17
2011. aug. 2. 16:05
 23/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elég egyértelmű, nyilván tudja, hogy mit csináltatok.

Ezt magyarázni felesleges neki.

2011. aug. 2. 16:06
 24/30 anonim ***** válasza:
64%
Továbbra is fenntartom, hogy ne akard vele megbeszélni, majd pár nap és el lesz felejtve. Ha ő akar beszélni, az más, akkor muszáj. Ha nem, akkor ne akard még kellemetlenebb helyzetbe hozni se őt se magad. Mint korábban írtam, megesik az ilyen, magamon kívül kb az összes haveromról tudnék egy-egy sztorit...
2011. aug. 2. 16:19
 25/30 anonim válasza:
Hát ba.zd ez durva, nem semmi.....végy egy csokor virágot és a barátnőddel álljatok elébe és magyarázzátok meg az egészet....és valami olyat kellene mondani, hogy a szerelem hatására történt...ja és a virágot add oda anyósnak :D
2011. aug. 2. 16:19
 26/30 anonim ***** válasza:

16:05!

A dyslexia betegség nem arról szól, hogy kihagysz az olvasásban néhány szót, hanem hogy nehezebben megy az olvasás... Nem ugyanaz.

2011. aug. 2. 16:20
 27/30 anonim ***** válasza:
képzeld dizlexiás és dizgráfiás vagyok,és de arról is szól,csak jobban tudom van papírom is róla,képzeld a fogalmazásaimban néha egy mondatom nem fejeztem be és ha átolvastam se vettem észre hogy értelmetlen
2011. aug. 2. 16:26
 28/30 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ, lehet hogy tényleg nincs értelme ezt tovább ragozni...de úgyis elég nagy gáz ez az egész
2011. aug. 2. 16:41
 29/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Igencsak nagyapa korú vagyok, tehát elég könnyen beleképzelem magam a szülő helyébe.

Ha már így alakult a dolog, illett volna hangosan kopogni, és még az ajtó előtt, emelt hangon szólni, hogy be szeretnék jönni.

Őszinte szívvel mondom neked, egy mondatot nem szeretnék hallani egy ilyen esemény után: "Bocsánatot kérek, ilyen soha többé nem fog köztünk előfordulni."

Soha ne felejtsd el a történteket, tanulj belőle. (Az ajtót zárni, vagy betámasztani egy székkel, stb.

2011. aug. 2. 17:22
 30/30 anonim ***** válasza:

Valóban, biztos jobban tudod! :)

Egy pedagógus

2011. aug. 2. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!