Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit mondjak az anyjának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak az anyjának?

Figyelt kérdés
18 vagyok és fiú. Épp a szerelmemmel szeretkeztünk, aki 17 amikor váratlanul benyitott az anyja. Ngyok kínos volt. Arra sem volt időnk hogy a takarót magunkra rántsuk, így mindent látott. Pont akkor nyaltam a punciját.Azt sem tudja hogy a lánya már nem szűz. Egyszerűen azt kérdezte hogy ti meg mit csináltok és kiment. Hogy mondjuk el neki a dolgokat?
2011. aug. 2. 14:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen majd' minden gimis párnál megtörténik, nekem anno a barátnőm egész családja egyesével járt csodájára a szexuális életünkre, mire megtanultak kopogni. Nem mondasz semmit sem, max, ha ő kérdez. Ilyen esetkben mindenki levonja a maga konzekvenciáját, és tanul belőle. Ez anyuka esetében annyi, hogy a lánya már nem kisgyerek többé, és legközelebb a saját érdekében kopog.
2011. aug. 2. 15:10
 12/30 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszoakt, de azért nem tudom hogy hogy nézek legközelebb a szemébe, a barátnőm pedig hát nem tudom, az lesz a legjobb ha ketten mondjuk el ezt az anyukájának
2011. aug. 2. 15:17
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az anyja is be akart szállni, azért ment be.
2011. aug. 2. 15:20
 14/30 anonim ***** válasza:
68%
hány éves a lány?attól is függ
2011. aug. 2. 15:23
 15/30 A kérdező kommentje:
17 éves
2011. aug. 2. 15:28
 16/30 A kérdező kommentje:
és már elég érett rá, meg nagyon szeretjük egymást
2011. aug. 2. 15:29
 17/30 anonim ***** válasza:
68%
na akkor ha ő is 17 és szeretitek egymást meg kell értenie,ha meg nem érti meg és ezért besértődne vagy ilyesmi az sem a ti hibátok,ha nem vele van a gond,szerintem ne mondj semmit ha kérdezz akkor válaszolj,sztem max azt fogja kérdezni védekeztek-e, vagy semmit(az vagyok aki kérdezte hány éves)
2011. aug. 2. 15:32
 18/30 anonim ***** válasza:
53%

A válasz megírásának időpontja: ma 15:23

Ha figyelmesebben elolvastad volna a kérdést, akkor nem kellett volna megkérdezned, hogy hány éves a lány.

Kérdező:

bocsi, de ez nagyon gáz....Nem csak a ti részetekről, hanem az anyuka részéről is. Alapból ha valahova be akarok menni akkor kopogok. Főleg, ha tudom, hogy az illető a párjával van. Gondolom tudta a barátnőd anyja. Erről nem hinném, hogy sokat kell majd beszélnetek, de megelőzés kép kérjétek meg, hogy legközelebb kopogjon, illetve zárjátok be az ajtót.

2011. aug. 2. 15:34
 19/30 anonim ***** válasza:
68%

De mit szeretnél még elmondani neki? Azt írtad, látott benneteket, nem értelek.

Szerintem inkább ne hozd fel a témát, már úgyis megtudta, hogy szexeltek.

2011. aug. 2. 15:44
 20/30 anonim ***** válasza:
68%

2-en oda áltok és a csaj mondja neki hogy amit látott azt már rég el kellet nolna mondanotok am meg nem gáz sztem mert

ha a csaj 17 éves akk már természetes hogy nem szűz de nem tom :D

2011. aug. 2. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!