Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy szűz pasinak hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szűz pasinak hogyan lehet elcsavarni a fejét?

Figyelt kérdés
23 éves pasiról van szó, és értelmes válaszokat kérek!
2011. aug. 2. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Jesszusom...inkább 13 éves vagy,nem?
2011. aug. 2. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe a helyzetbe szinte bármivel, csak próbáld meg nem zavarba hozni.
2011. aug. 2. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát, ha 23 éves, és még szűz, akkor szerintem nem nehéz kitalálni, hogy mivel lehetne...
2011. aug. 2. 14:39
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem akarom leteperni és zavarba hozni, hogy még fel se álljon neki.

Hagyjam, hogy inkább ő irányítson és ha elrontja segítsek neki? Vagy inkább én kezdeményezzek és ő csak élvezze?

2011. aug. 2. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát, ha 23 évesen még szűz, akkor valószínűleg nem az a kezdeményezős fajta. Bár az exem pont erre cáfolt rá - ő is 23 volt - és nálunk ő kezdeményezett mindenben. De kezdeményezhetsz te is, csak okosan, nehogy tényleg megijedjen a végén szegény. (:
2011. aug. 2. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy most milyen viszonyban vagytok egymással, naponta beszéltek-e... így nehéz megmondani látatlanban
2011. aug. 2. 14:56
 7/11 A kérdező kommentje:
naponta beszélünk
2011. aug. 2. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha jól értem akkor, ő nem vagy nem tudja, hogy akarsz tőle valamit, vagy tudja és nem lép, vagy nem akar semmit. 2 lehetőséged van: egyenesen megmondod neki, hogy többet érzel iránta, akarsz tőle valamit, a második: a szokásos út, hosszú félreérthetetlen szemkontaktusok, ,,véletlen" érintések stb..., hát ha ebből nem esik le neki, akkor marad az első lehetőség, ahol kiderül tutira, hogy mi van. Persze ha a lány kezdeményez, az alapesetben is taszító lehet reflexből, főleg ha félénk...részemről ennyit tudok mondani, sok sikert:)
2011. aug. 2. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolso: en is felenk pasi vagyok, es egyatalan nem taszit ha olyan lany kezdemenyez aki egyebkent is tetszik, sot! Mi alapbol szeretjuk a ramenosebb lanyokat :)
2011. aug. 2. 21:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Az jó :)
2011. aug. 2. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!