Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg srácok! Ti milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Ti milyen gyakran jártok HIV-szűrésre?

Figyelt kérdés

És hány éves korotok óta?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm(:

2011. aug. 2. 02:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
1113 Budapest Karolina út 35/b. Itt van teljesen ingyenes és anonim van honlapja is de nem találom most. Én pénteken voltam és egy bácsi volt és csak annyit kérdezett fiúk lányok és levette a vért. Nagyon jól csinálta. Néha nagyon durván kérdezgetnek. Egyszer megkérdezték és mit hisz milyen betegsége van. Én meg csak néztem hogy szerintem semmi de azért jó megnézetni.
2011. aug. 14. 17:42
 22/27 anonim ***** válasza:

Na ez hasznos kérdés! BÉKÉSCSABÁN ki tud ilyen helyet?

22. F

2011. aug. 14. 18:38
 23/27 anonim válasza:
Én minden kefélés után, szóval napi 6-szor... csíra -.-
2011. aug. 14. 20:36
 24/27 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, értékelendő, hogy ennyire óvod magad a betegségektől, ám teljesen fölösleges napi 6-szor szűrésre menned (bár ez szerintem amúgy is lehetetlen), hiszen a vírus úgyis csak 6-8 hét után mutatkozik meg, magyarul ha itt akarod osztani az észt előbb jobb lenne informálódni!

És kedves b*zizós 'barátaim': lehet, hogy f*szt sz*pok, de én legalább az egészségemre odafigyelek. Egyébként mivel ezt HETERÓK is ugyan úgy elkaphatják neked sem ártana eljárnod egyszer-kétszer!

2011. aug. 14. 22:32
 25/27 A kérdező kommentje:

ma 18:38 : Békéscsaba, Gyulai u.61.

Tel.: (66) 540-690

H: 12:00-16:00

Sz: 8:00-12:00 között - (1 hét)

Ez díjmentes és anoním, nevesítettet is lehet kérni, de azért fizetni kell.

2011. aug. 14. 22:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam, akkor teljesen megdöbbentek, hogy mégis mit akarok, meg számon kérték, hogy mégis milyen gyakran élhetek szexuális életet, ha már HIV-tesztre megyek, utána meg úgy hívtak jelentőségteljesen, hogy a "fiú, aki HIV tesztet akar". Úgy látszik, errefelé nem sokan szokták :P Még azt is megkérdezgették kivel járok bulizni hátha ismerik! Na mindegy többet nem megyek inkább végigfertőzöm a fél várost.
2011. aug. 15. 06:24
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát igen néha nagyon kínos kérdéseket tesznek fel, persze én anonimon voltam ott semmi személyazonosság, de hát én zavarba jöttem hogy megkérdezték tőlem, aki kérdezte az meg teljesen normális kérdésnek tekintete.
2011. aug. 15. 09:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!