Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Ti milyen gyakran jártok HIV-szűrésre?
És hány éves korotok óta?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm(:
Egyszer voltam, de nem azért, mert tartottam a megfertőződésemtől, hanem az akkori partneremmel elmentünk, hogy mindketten tiszta lappal lépjünk be a kapcsolatba.
Amúgy én a megelőzésben hiszek.
24
Én nem voltam, de nem is voltam olyan túl sok emberrel :P
18/F
Én három havonta járok szűrésre 17 éves korom óta mivel van amikor a túlzott alkoholmámorban elfelejtek védekezni.
29F
Az anonim szűrések általában ingyenesek. Az eredmények kb. 1hét után jönnek meg. A HIV szűrés során azokat az antitesteket mutatják ki a véredben, amelyeket a szervezeted termel a vírus legyőzésére. Bár ezt nem tudják megtenni, jelenlétük bizonyítéka, hogy a vírus a szervezetedben van. Ehhez az antitest-termeléshez időre van szüksége a szervezetednek.(4-6-8 hét)
A legkorszerűbb tesztek képesek egy fertőződés 2. -3. hetében vírus-antigének észlelésére (egy friss fertőzött ilyenkor a legfertőzőbb, hemzsegnek vérében a vírusok)
HIV tesztre 6-8 héttel az utolsó olyan kapcsolatod után menj, amitől úgy gondolod, hogy ki voltál téve a HIV fertőzés veszélyének. Ezalatt az idő alatt szervezetedben termelődik annyi ellenanyag, aminek segítségével biztosan kimutatható a vírus. Ha nem várod ki ezt az időszakot, előfordulhat, hogy negatív eredményt kapsz annak ellenére, hogy valóban megfertőződtél.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!