Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi teszi a nőt nővé? Mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi teszi a nőt nővé? Mi az amit nem bírnál elveszíteni a nőiességedből? (külsőségek)

Figyelt kérdés

Haj, mell, fenék, szép kezek, lágy hang, szép szem, tánctudás, kecses láb... mi az ami számodra legfontosabb a nőiességedben?

Mi az, ami nélkül semmi esetre sem éreznéd nőnek magad?

CSAK EGY DOLGOT ÍRJ!

2011. aug. 2. 00:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
haj:)
2011. aug. 2. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:

A széles csípőmről, soha nem tudnék lemondani róla.Ez az alapja a női test alakzatának. Széles csípő, kicsi vállak. Soha nem tudnék lemondani róluk. :)

Mert bár mindenkinek a haja a legfontosabb, én úgy vagyok vele, hogy nem kell nekünk korona, e nélkül is megnézik szép alakunkat, és bár a szem a lélek tükre, nem mindenkinek adatik meg a káprázatos kék szem pár csodája. :)

2011. aug. 5. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:
kshfgsdijhgkj
2011. aug. 9. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:

*08-05 12:05

én írtam azt, hogy a szememet nem bírnám elveszíteni, nem kék, zöld. :D:D:D nekem nem is nagyon tetszik a kék szem, úgy 1-2 szép, de a barna meg a zöld szerintem szebb.. de kinek mi (:

2011. aug. 10. 18:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!