Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi teszi a nőt nővé? Mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi teszi a nőt nővé? Mi az amit nem bírnál elveszíteni a nőiességedből? (külsőségek)

Figyelt kérdés

Haj, mell, fenék, szép kezek, lágy hang, szép szem, tánctudás, kecses láb... mi az ami számodra legfontosabb a nőiességedben?

Mi az, ami nélkül semmi esetre sem éreznéd nőnek magad?

CSAK EGY DOLGOT ÍRJ!

2011. aug. 2. 00:24
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Természetesen nőknek szól a kérdés.
2011. aug. 2. 00:25
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
HAJ mert az a nök koronája
2011. aug. 2. 00:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha a külsőségek közül kell választani, akkor az ruha. Mármint hogy nőknek készült ruhákat hordok, nem férfiaknak készülteket. Én nem vagyok az a tipikus nőies / csajos típus, nincs mellem, nincsenek szép kezeim és kecses lábam, nem szoktam "boci szemekkel nézni", satöbbi... A hajamat nagyon imádom, de nem a nőiessége miatt, hanem mert szép és jól áll nekem :D
2011. aug. 2. 00:33
 4/14 anonim ***** válasza:

szép szem. a szem a lélek tükre. (:

nem mondom magam csúnyának, de ha csúnyább lennék, nem lenne mellem, nem lenne jó fenekem, nem tudnék táncolni és nem lenne összhatásban a kinézetem a stílusom és csak a szemem maradna szerintem ugyanennyire lennék hisztis a kinézetem miatt..

2011. aug. 2. 00:34
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Az arcom.De én szeretem magam úgy összességében.
2011. aug. 2. 00:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem tudnék én csak egy dolgot kiemelni.Talán az egész megjelenésem,amiből kisugárzik,hogy nő vagyok.Úgy az összkép.Mert ha külön venném a hajam,a mellem,a fenekem,nem biztos,hogy CSAK attól lennék nő.Főleg azért,mert nem tökéletes a mellem,nem tökéletes a fenekem,nem olyan az alkatom.
2011. aug. 2. 01:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

hiába számít minden egyben, a melleim nélkül nem érezném magam nőnek.

bár kicsik(80B) ,de ha nem lennének, megfosztva érezném magam.

2011. aug. 2. 01:27
 8/14 anonim ***** válasza:

cicik nélkül nagyon nagyon bután érezném magam.

ha bármi miatt elveszíteném őket, azon iszonyatosan nehezen lennék túl.

de egyébként tény és való, hogy nem csupán ezek az elemek tesznek egy nőt nőiessé.

sokan mondják, hogy van egy fajta finom kisugárzásom.

szerintem az jobban hiányozna mint a cicik.

elveszíteném önmagam, ha nem lenne meg az a külső összhang, ami most van. lehet, hogy kisugárzás nélkül is lány maradnék, de akkor nagyon szürke lány lennék.

és akkor már inkább legyek kevésbé nőies, mint szürke.

szerintem : )

2011. aug. 2. 01:49
 9/14 Názáreti Szent Jézus ***** válasza:
A férj pénztárcája!
2011. aug. 2. 04:04
 10/14 anonim ***** válasza:
hajam:)
2011. aug. 2. 05:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!