Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok begerjeszteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok begerjeszteni vagy érdeklődést kelteni egy 35 éves férfiba ha csak 16 éves vagyok?

Figyelt kérdés
kérlek ne viccellodjetek tényleg akarom a dolgot. normális megvalósíthato válaszokat kérek
2011. aug. 1. 22:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szerintem már megnézett és le is vonta a következtetést magában. (biztos látott már)
2011. aug. 1. 22:48
 12/28 anonim ***** válasza:

Én 52 vagyok, nem akarod, hogy én is megnézzelek? :-D

Ha csak azt akarod, hogy megnézzen, azt könnyen elérheted: állj elé, és meg fog nézni.

Ennél többet meg tényleg ne akarj (még) egy majd 20 évvel idősebb pasitól. Most még nagy ez a korkülönbség.

Egész más lenne a helyzet ha pl. 60 és 80 évesek lennétek, akkor már eltörpül ez a 20 év... De 16 évesen még rengeteg.

Pedro

2011. aug. 1. 22:50
 13/28 A kérdező kommentje:
milyen következtetést vonhatott le? :OO
2011. aug. 1. 22:50
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha egy 16 éves azt akarja,h egy 35 éves pasi nézze meg... hááát... bízzunk benne,h nem tud erről a vágyadról! De nem lehet tudni,h mit vont le, mert nem tudjuk,h hogyan nézel ki. De nem is nagyon nézegethet, mert ok, betöltötted a 16ot, de még ígyis pedofilnak tekinthető, ha rádgerjed... Törvényesen nem pedofil, de na...
2011. aug. 1. 22:54
 15/28 anonim válasza:
Szóval nem akarsz járni vele, nem akarsz vele lefeküdni (veszem ezt a "semmi ilyen"-ből). Akkor mégis mi a jó neked abban, hogy rádnéz egy férfi aki apád is lehetne?
2011. aug. 1. 22:57
 16/28 anonim ***** válasza:
A 35 éves párom lenézi azokat a tiniket, akik úgy öltöznek az utcán, mint ahogy egy 16 éves, ha azt akarja, hogy megnézze a pasi. Attól még ő is megnézi őket, de lenézően és cinikusan. Nem hinném, hogy erre vágynál, mert szerintem ha kicsit is normális a kiszemelt pasid, akkor ő is így fogja gondolni, és nem fog rád gerjedni csak mert kiteszed amid van vagy szépen rámosolyogsz.29N
2011. aug. 1. 22:57
 17/28 anonim ***** válasza:

Szerintem a fiatalságod már elég ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődését, öltözz csinosan, nézz a szemébe, aztán kapd el a tekintetedet, pont úgy, mintha egy korod beli fiút akarnál felcsigázni. Attól, hogy 35 éves, még nem közömbös egy fiatalabb lány iránt egy férfi sem.

A 35 éves férfiak, sőt még a sokkal idősebbek is nagyon aktívak szexuálisan és egy fiatal lányt mindenképpen megnéznek. Le merem fogadni, hogy akit te kiszemeltél, már régen megnézett magának, de nem meri kimutatni, hogy tetszel neki.

Ő is attól tart, hogy mit szólnál hozzá, ha kimondaná, hogy tetszel neki, de valójában minden férfi titkos vágya, hogy egy jóval fiatalabb partnere legyen egyszer.

2011. aug. 1. 23:00
 18/28 anonim ***** válasza:
73%

Én megnézem a 16 éveseket (is)! Nagyon szépek, selymes a bőrük és finomak a vonásaik. Álmodoznék arról, hogy milyen jó lenne, ha végigsimítanám, megfoghatnám a mellét, ... DE! A 16 éves nekem már tabu! Egy 35 évesnek valószínű, hogy párja van és akár gyermekei is, akik mindennél fontosabbak! Én soha nem adnám fel egy bensőséges pillanatért sem az egészet!!! Vagyis NE akarjon többet egy 16 éves lány, minthogy végigmérje egy 35-ös pasi! És ez legyen elég ...

41/F

2011. aug. 1. 23:01
 19/28 A kérdező kommentje:
na végre kaptam egy normális választ. mégpedig amiben irta a névtelen emberke h azért még érdeklődhet egy ennyi idős férfi is ... : ) köszi. azért nem kéne elijesztenetek tőlle. én iszonyú szerény lány vagyok. ne dobok ki semmit ruhával. én egy totál szende szűz vagyok : $ ....
2011. aug. 1. 23:05
 20/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:57

29 N

Megnyugtatlak, a párod, amikor neked azt mondja, hogy milyen buták ezek a 16 évesek, és lenézően tekint rájuk, akkor gondolatban egy másodperc alatt már 3 szex pózban meg is tette velük azt, amit szeretne.

Ismerem ezt a típust. "Milyen kis éretlenek..." mondja, aztán a zuhany alatt rájuk gondolva maszturbál. Neked meg áradozik az érett nők szépségéről és biztosít arról, hogy te vagy számára a tökéletes nő.

2011. aug. 1. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!