Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak análkedvelőknek! Lehetne pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 éves lány vagyok, és a párommal szoktuk néha popsiba is csinálni, de nem tudom élvezni,pedig nagyon szeretném! Használunk rendesen krémet, ujjaz előtte, ellazít, de akkor sem megy :S Bennem van egy görcs, hogy esetleg "baleset" lesz, vagy olyan lesz a párom pénisze. Ettől nem tudok elszabadulni, pedig tiszta vagyok és csak zuhanyzás után szoktuk csinálni. Már gondolkoztam a beöntés dolgon, de elég szadista módszernek tűnik :S Aki csinálta már, mesélne róla hogy hogyan működik és hogy kell csinálni? Előre is köszönöm!
Ezen én is gondolkodtam, és elsőnek mondanám, hogy nekem úgy nem igazán sikerült teljesen kipucolni magam belülről úgymond...
2011. aug. 1. 22:09
3/11 kapital válasza:
ne egyél kukoricát:DDD
2011. aug. 1. 22:10
4/11 anonim válasza:
A beöntés egyáltalán nem szadista dolog, sőt van aki szerint kifejezetten kellemes (mondjuk szerintem). Mi nagyon egyszerűen csináltuk.... Barátom ráapplikált egy csövet a csapra, én feldugtam a csövet, kinyitottam a csapot 2-3 másodpercre, aztán kihúztam a csövet. Mindezt persze WC fölött :D
És már teljesen tiszta is voltam belülről!
2011. aug. 1. 22:10
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Kedves utolsó, neked sikerül elélvezned análszex közben?
2011. aug. 1. 22:11
6/11 anonim válasza:
Eleinte nem sikerült, a beöntés után is feszült voltam, de 4-5 alkalom után már nagyon élveztem!
2011. aug. 1. 22:16
7/11 anonim válasza:
Nem szadista módszer!Én úgy szoktam,hogy letekerem a zuhany fejét,teljesen mgnyitom,és a kijárathoz teszem.NEM NYOMOM FEL!!!Meg nem is szorítom oda.Persze mindezt a kádba gugolva.Apró "darabok"jönnek ki,amit lenyel a lefolyó.És tuti tiszta.Van aki fogyókúra rásegítésként használja.Én ebbe azért kételkedek.
2011. aug. 1. 22:17
8/11 anonim válasza:
Szia!
Érdemes beöntést csinálni,mert akkor nem kell ilyeneken gondolkodnod. Az lenne a legcélszerűbb ha szexshopban vagy gyógyszertárban vennétek beöntő készletet,nem drága. Én mondjuk "házipraktikát" alkalmazok,ha óvatosan csinálod,az is megfelel a célnak. Én úgy szoktam,h letekerem a zuhanyrózsát,hátratolom a foglalatot és nagyon gyenge vízsugarat állítok be. Így rakom a popsimhoz és próbálom ellazítani a záróizmaimat,engedek egy kevés vizet a popsimba,amíg nem érem,h egy picit feszít,majd irány a wc és addig kell ismételni,amíg tiszta vizet nem látsz vissza a wc-ben. Nekem ez be szokott válni,így nem kell aggódnom anál közben,még orgazmusom is szokott lenni közben. Ajánlom hozzá a lovagló pózt mert közben a csiklódat a párod hasához tudod dörgölni és úgy könnyebb :)
2011. aug. 1. 22:18
9/11 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat! Így már tényleg nem tűnik annyira szadista módszernek, azt hiszem kipróbálom ! Először a zuhanyos módszert, és ha nem menne akkor megveszem ezt a beöntő készletet.Köszönöm szépen mindenkinek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!