Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak análkedvelőknek! Lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak análkedvelőknek! Lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 éves lány vagyok, és a párommal szoktuk néha popsiba is csinálni, de nem tudom élvezni,pedig nagyon szeretném! Használunk rendesen krémet, ujjaz előtte, ellazít, de akkor sem megy :S Bennem van egy görcs, hogy esetleg "baleset" lesz, vagy olyan lesz a párom pénisze. Ettől nem tudok elszabadulni, pedig tiszta vagyok és csak zuhanyzás után szoktuk csinálni. Már gondolkoztam a beöntés dolgon, de elég szadista módszernek tűnik :S Aki csinálta már, mesélne róla hogy hogyan működik és hogy kell csinálni? Előre is köszönöm!
2011. aug. 1. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
fogod a zuhanyrózsát és ...
2011. aug. 1. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezen én is gondolkodtam, és elsőnek mondanám, hogy nekem úgy nem igazán sikerült teljesen kipucolni magam belülről úgymond...
2011. aug. 1. 22:09
 3/11 kapital válasza:
ne egyél kukoricát:DDD
2011. aug. 1. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:

A beöntés egyáltalán nem szadista dolog, sőt van aki szerint kifejezetten kellemes (mondjuk szerintem). Mi nagyon egyszerűen csináltuk.... Barátom ráapplikált egy csövet a csapra, én feldugtam a csövet, kinyitottam a csapot 2-3 másodpercre, aztán kihúztam a csövet. Mindezt persze WC fölött :D

És már teljesen tiszta is voltam belülről!

2011. aug. 1. 22:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Kedves utolsó, neked sikerül elélvezned análszex közben?
2011. aug. 1. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Eleinte nem sikerült, a beöntés után is feszült voltam, de 4-5 alkalom után már nagyon élveztem!
2011. aug. 1. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem szadista módszer!Én úgy szoktam,hogy letekerem a zuhany fejét,teljesen mgnyitom,és a kijárathoz teszem.NEM NYOMOM FEL!!!Meg nem is szorítom oda.Persze mindezt a kádba gugolva.Apró "darabok"jönnek ki,amit lenyel a lefolyó.És tuti tiszta.Van aki fogyókúra rásegítésként használja.Én ebbe azért kételkedek.
2011. aug. 1. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Érdemes beöntést csinálni,mert akkor nem kell ilyeneken gondolkodnod. Az lenne a legcélszerűbb ha szexshopban vagy gyógyszertárban vennétek beöntő készletet,nem drága. Én mondjuk "házipraktikát" alkalmazok,ha óvatosan csinálod,az is megfelel a célnak. Én úgy szoktam,h letekerem a zuhanyrózsát,hátratolom a foglalatot és nagyon gyenge vízsugarat állítok be. Így rakom a popsimhoz és próbálom ellazítani a záróizmaimat,engedek egy kevés vizet a popsimba,amíg nem érem,h egy picit feszít,majd irány a wc és addig kell ismételni,amíg tiszta vizet nem látsz vissza a wc-ben. Nekem ez be szokott válni,így nem kell aggódnom anál közben,még orgazmusom is szokott lenni közben. Ajánlom hozzá a lovagló pózt mert közben a csiklódat a párod hasához tudod dörgölni és úgy könnyebb :)

2011. aug. 1. 22:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Húú köszönöm szépen a gyors és hasznos válaszokat! Így már tényleg nem tűnik annyira szadista módszernek, azt hiszem kipróbálom ! Először a zuhanyos módszert, és ha nem menne akkor megveszem ezt a beöntő készletet.Köszönöm szépen mindenkinek :)
2011. aug. 1. 22:30
 10/11 anonim ***** válasza:
másik megoldás a gumi
2011. aug. 1. 22:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!