Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám még jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám még jobban kielégíteni?

Figyelt kérdés

Jó a sexuális életünk, meg van elégedve a párom velem és én is vele.

Szeretném valahogy sokkolni és még nagyobb élvezetet okozni neki szeretkezés közben, mint ami van? hogyan tegyem? tévedés ne essék, nem vagyok elveszve az ágyba, tudom a praktikákat, miket szeret egy pasi és imádom kényeztetni, de hogyan tudnám túlszárnyalni a képzeletet? segítsetek :)

2011. aug. 1. 21:19
 1/9 axdsc ***** válasza:
ha sokkolni akarod ott a defibrillátor
2011. aug. 1. 21:20
 2/9 dsRoland ***** válasza:

pfff nagyából leírtad , tudsz mindent.

ha odabujsz mellé , úgy a melkasához , és a lábán átteszed a lábad az nagyon megnyugtató. én legalábbis imádom.

2011. aug. 1. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:

extrém helyeken,extrém (váratlan) időben. Azokat vesd be,amiket eddig is :)

egy nyilvános helyen sokkal vonzóbb az egész,mert meg van a kellő adrenalin, biztosan értékelni fogja

2011. aug. 1. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
prosztata masszás ha bevállalod
2011. aug. 1. 21:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, de ha van még valakinek valamilyen ötlete, várom... a legelső hozzászólnak meg üzenem: nyaljon sót :D
2011. aug. 1. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Amit a pasim imad, az az ha en kezdemenyezek, ha nyilvanosabb helyen probalom ravenni. Volt mar ra pelda hogy kimentunk a baratokkal meginni valamit en kimentem a mosodba neki meg irtam egy smst h jojjon utannam. Hat nem is kell mondanom hogy a kivancsiskodo szemek amikor visszamentunk az asztalhoz meg jobban novesztettek a majat, es neki is felejthetetlen elmeny volt.
2011. aug. 1. 21:57
 7/9 Absolute ***** válasza:
nem gusztustalanságbol de probáld kinyalni...attol tuti ledöbben :D
2011. aug. 1. 22:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Kinyalni??? :D :D :D

Ez hatalmas LOL :D

2011. aug. 1. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:

2011-08-01 21:57

Nem rossz ötlet. De ha a 2 mosdó külön van, az hogy oldható meg?

És ha egy bejárata van a két illemhelynek az hogy kivitelezhető.

Váratlanul éjjel felébreszteni. Vagy egy kicsit korábban reggel felébredni. ( ezt mintha írták volna már )

2012. aug. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!