Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex orientált társadalomban élünk? Ahhoz, mennek a pasik és vannak együtt sok ideig akivel jó a szex és ha jön egy olyan akivel jobb akkor átpártolnak?
A barátod megnyalhatja az ánuszomat, hogy lehúzza az összes férfit, mert ő szerencsétlen...
Amúgy maga az álítás is hibás, mert honnan tudná, kihez "pártoljon át", ha nem tudja, milyen vele a szex...
Szerintem ez elég abnormális megközelítés.
Én azzal szexelek akit szeretek és tetszik, nem azzal akivel jobb. Ráadásul, honnan tudod, hogy kivel jobb? Mindenkivel kipróbálod? Akkor neked egy normális kapcsolatod sem lesz. Lehet, hogy a szomszéd Marinéni aki 59 éves, jobban szexel mint a barátnőm mert több tapasztalata van. Akkor menjek át hozzá?
Hát amíg nem fekszik le mással,honnan tudhatná,hogy melyikkel jobb? :DD
Amúgy szerintem ez eleve tapasztalat kérdése.Aki kellően érett egy komoly párkapcsolathoz és maximálisan ki van elégülve,mind testileg,mind lelkileg,az NEM pártol át senki máshoz :)
Hát ha valakivel jó a szex, akkor h derül ki az, hogy van akivel még jobb? Ez csak megcsalás útján lehet. És ha már megcsal, akkor maradjon is vele.
Véleményem szerint a szex nagyon fontos egy jól működő kapcsolatban. Bocsánat, inkább azt mondanám h szeretkezés.
Visszatérve a kérdéshez szerintem minden fejben dől el és ha átpártol máshoz, akkor ott nem csak a szexszel volt baj.
Az alap állítás, miszerint szex orientált a társadalmunk,az igaz,csak az alátámasztást sántít. A szex ha tetszik ha nem alappillére a legtöbb párkapcsolatnak. Ha rossz a szex,döcögős a párkapcsolat. Mindenki a minőségi szexet keresi és ha megtalálta,akkor nem keresi tovább.
Ezen kívül: a nők mért öltözködnek csinosan/kihívóan? Mért igyekszik mindenki a külsejéből kihozni a maximumot? Mért akarunk másoknak imponálni? Ha lesarkítjuk a dolgot,akkor mindegyikre a szex a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!