Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szextől feszültségmentesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szextől feszültségmentesek leszünk. De ez annál is így van, aki nem tud elmenni szex közben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
én szex után is szomoru vagyok.
2011. aug. 1. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Miaz, hogy nem tudsz elmenni? Fogom a farkamat, kihuzom, kicsit odébb lépek, hatásszunetet tartok, majd a szemébe nézek, mélyen, a legbelulre, és kimondom: " Most elmegyek cicus "...csak ezt szex kozbeni faképnélhagyásnak fogja hinni, és holnapra már a híradoban is benne leszel.
2011. aug. 1. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Én csak akkor tudok elélvezni, ha orálisan elégít ki a barátom. Persze3 éven szorgalmasan gyakorlunk, hogy másképp is menjen... :)

De ettől függetlenül teljesen felszabadulok szeretkezés közben, mert olyankor csak Ő létezik számomra, kizárom a világot, minden más gondolatot, és csak a végtelen szerelem létezik, amit érzek iránta. Nagyon élvezek minden egyes szeretkezést, olyankor is, amikor pl. nincs idő az én kielégítésemre is (bár a barátom tiltakozni szokott ez ellen, de én letámadom :D). Igen, minden feszültség, negatív gondolat elmúlik, átadom magam a túláradó szerelemnek. Utána mindig jobban megy bármilyen munka, tanulás, stb...

20/L

2011. aug. 1. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
*3 éve
2011. aug. 1. 14:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tudok elmenni szex közben, én attól marha ideges tudok lenni ...
2011. aug. 1. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez változó. Nekem volt már olyan alkalom, h 3szor majdnem elmentem, aztán már nem volt kedvem tovább próbálkozni, annyira elégedett voltam így is. Aztán rettentő jót aludtam utána. ^^
2011. aug. 1. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:

14:16-os voltam

és természetesen lány vagyok :)

2011. aug. 1. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
ha elég hosszú a menet, és élvezem akkor utána teljes lelki békém van..ha elmegyek, ha nem ^^
2011. aug. 1. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!