Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet hülyeség, de lehet így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülyeség, de lehet így teherbe esni?

Figyelt kérdés

Szóval ha mondjuk együtt fürdik 1 pár, és a csaj a vízben veri ki a csávónak, és ő meg elélvez, és az ondó meg ugye elúszkál a vízben...és mondjuk valahogy odatévedhet a csaj puncijához? xD

Jó szerintem is kicsit esélytelen, de azért gondoltam megkérdem:D

2011. aug. 1. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Lehetséges, de a Bibliából közismert "Szeplőtelen fogantatás" kicsit gyakrabban fordul elő.

2011. aug. 1. 14:51
 12/18 A kérdező kommentje:
Most akkor mégis lehet így terhes valaki?:O:D
2011. aug. 1. 14:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Lehet, csak iszonyat kicsi rá az esély... Persze elpusztulnak a hímivarsejtek a vízben a vízben, de messze nem azonnal.

Ha a pár nem csinál belőle rendszert, akkor szerintem elhanyagolhatóan kicsi az esélye a dolognak.

2011. aug. 1. 16:27
 14/18 A kérdező kommentje:
hátokéé:D
2011. aug. 1. 17:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én spermám még a kénsavat is túléli! RESZKESSSS!!!!
2011. aug. 1. 18:20
 16/18 A kérdező kommentje:
uh akkor azt múzeumba kéne vinni:DD
2011. aug. 1. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
a halsperma sokkal veszélyesebb, mert az nagyon jól elvan a vízben, arra vigyázz hogy attól ne ess teherbe mert akkor egy 3 kilós poronty helyett egy 3 kilós pontyot vihetsz haza a korházból.
2011. aug. 2. 02:15
 18/18 A kérdező kommentje:

köszönöm h szóltál, figyelni fogok erre.^^

....:'D

2011. aug. 6. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!