Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj ha, a ferjemen kivül mässal szeretnek lefeküdni?
Figyelt kérdés
minden ok nälunk,de nagyon vägyom egy igazi vad szexre.Lehet hogy ez a 30ba lepessel jön?sokszor lättam hogy ilyenkor megbolondulnak az emberek. Mi a velemenyetek???2009. ápr. 7. 23:22
11/13 anonim válasza:
ilyenek a nők! RIBANCOK ! amióta ki vívták az egyenjogúságot azóta elvannak szállva maguktól. ezekkel ma már nem úgy kell bánni mint régen, romantikusan, nyálasan......
12/13 anonim válasza:
Helló, a 02:42 válaszoló vagyok, ment e-mail. Nézd meg a spam között, mert előfordul, hogy a név miatt ott landol.
13/13 A kérdező kommentje:
na szia mindenkinek,aki välaszolt
en csak annyit mondok ,hogy mindenki nyissa ki egy kicsit jobban a szeme`t,a körülötte levökön.tenyleg ti nem lätjätok,hogy milyen az e`let a net-en?miert megy annyira az MSN-SZEX?
rolam utolag csak annyit hogy,12 eve hazas vagyok,es meg soha nem csaltam meg a ferjemet,az elött pedig szämtalan kapcsolatom(szexel eggyütt)volt,tehät vegül is ki eltem magamat.
az ällatokrol annyit,hogy mindenbe jobbak mint az emberek,miert ilyen kegyetlen a vilägunk,mit gondoltok?
Szerintem senki nem olvassa el a välaszära jövö kommentärt ,igaz?
2009. ápr. 8. 19:51
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!