Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon nagy baj ha, a ferjemen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy baj ha, a ferjemen kivül mässal szeretnek lefeküdni?

Figyelt kérdés
minden ok nälunk,de nagyon vägyom egy igazi vad szexre.Lehet hogy ez a 30ba lepessel jön?sokszor lättam hogy ilyenkor megbolondulnak az emberek. Mi a velemenyetek???
2009. ápr. 7. 23:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha most azt írnánk h semmi baj, akkor lelkiismeret-furdalás nélkül megcsalnád a férjed vagy mi?

Ő nem vágyik vad szexre? Kommunikáció? Néma gyereknek az anyja szopja a f..át?

2009. ápr. 7. 23:27
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

ilyenkor kérdem kik az a barmok akik a mai világban még összeházasodnak...minek??????? ugyis elválnak...anyám elvát...mindkét nagybátyám elvált nagynéném már harmadszor volt akkora barom hogy férjhez ment...télleg nem értem mér... ilyen hülyék az emberek???

a mai világban két tanuval meg néhány papírral el lehet intézni az egész hegemóniát 2 perc alatt és ugyanazok a jogok megvannak mintha összeházasdnál...de nincs kötelék...

kefélgess félre nyugodtan te is így jársz...a házasságnál mit mondtál ki? ha szabad kérdeznem...csak vele és senki mással!!! akkor vállald a következményeket...ha meg viszket a p*nád vegyél egy műf*szt

2009. ápr. 7. 23:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogyha a szexuális fantáziádba a férjeden kívül más ffi is belefér, mitöbb más f@szra is vágysz, akkor ott komolyabb gondok vannak a házasságban.
2009. ápr. 7. 23:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

23:27 száraz megfogalmazás , de igaza van..

"a ferjemen kivül mässal szeretnek lefeküdni!" =

"meg akarom csalni a férjem!" szerintem

2009. ápr. 7. 23:32
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Azt, hogy egy féreg, aki megcsalja a párját. Minek mentél férjhez, ha még nem élted ki magad??? Erre rá fog menni a kapcsolatod, amint meglépted és kiderül.
2009. ápr. 7. 23:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy baj, ahogy azt magadtól is tudnod kellene...

Miért nem beszéled meg a férjeddel ezt a vad szex dolgot?

Először ott kéne kezdeni, nem pedig hogy nekünk mi a véleményünk...

Állj oda elé, és dobd fel, hogy Te xy Vágyakozok a xy f*szára, ugye nincs harag, ha megb*szatom magam vele kőkeményen?

Szerinted mi lenne a reakciója?

Vagy ha ő akarna ilyet tenni, te mit tennél?

23/F

2009. ápr. 8. 00:23
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
Nem baj. A vágyaid természetesek. Az ember nem monogámiára termett, mégis a nyugati világ a két ember holtig tartó közösségét részesíti előnyben. A fújolók egy régi erkölcs szerint ítélkeznek, de van más megoldás. Mi rendszeresen szeretkezünk más párokkal, időnként lányokat, vagy fiúkat veszünk magunk mellé. Hogy miért? Amiért te írtad. A vad szex miatt. A legjobb házastársat is megszokod egy idő után, bárhogy variáltok. Ha megbeszélt körülmények között próbálsz ki egy pasit, akkor nem kell félned, hogy szétszakad a házasságod. Persze, ehhez az kell, hogy mindketten szeressétek, kedveljétek egymást, és ne az önzés vezéreljen a szexualitásban, hanem az ajándékozás... Ha érdekel, írok tovább privátban.
2009. ápr. 8. 02:42
 8/13 anonim ***** válasza:
nagyon nagy baj..hűséget ígértél,nem?
2009. ápr. 8. 07:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tragédia, mindenkiben működik a biológia. Akik itt jól lehordtak téged ha majd egyszer azt érzik amit a testük diktál, hogy hú de szexelnék másokkal, akkor elcsodálkoznak, hogy jéé feláll a farkam másra is?

Erkölcsi értelemben helytelen lenne mással szexelned, de emberek vagyunk és vannak szükségleteink. Először próbáld meg megkérni a párod, hogy szexeljen veled vadul, lehet, hogy neki is tetszene, ne egyből menj a szomszédba szexelni.

Egyébként én is voltam ilyen helyzetben de nekem a lelkiismeretem nem engedte, hogy félremenjek.

2009. ápr. 8. 09:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez a biológia dolog egy nagy hülyeség. Az ember attól ember, hogy nem úgy kefél mint az állatok, mindenkivel akit csak meglát. Az ember attól ember, hogy van lelkiismerete, és tudja, hogy ha egyszer örök hűséget fogad valakinek, ahhoz hűségesnek is kell(ene) maradnia.

A kérdezőnek én is csak azt tudom tanácsolni, amit itt néhányan, beszéljen a férjével, nem kell rögtön félrelépni, mert az tönkreteheti az egész kapcsolatot.

2009. ápr. 8. 10:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!