Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a legszebb/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki a legszebb/ vonzóbb színésznő?

Figyelt kérdés
Írhattok többet is, meg légyszi nemet, kort :)
2011. júl. 31. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
egyiksem. Mindegyiken harminc kilo vakolat van és igazábol már az összesnek tönkre ment az arca a sok feséktől.. :/
2011. júl. 31. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szoktam a neveket számon tartani, ami azért gáz, mert néha műveletlen tuskónak tűnök mások mellett. Pedig engem ez tényleg nem érdekel.

Egyébként sok szép van, de én inkább a valóságban szeretnék szép nőt.

2011. júl. 31. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Amber Heard [link]
 4/14 anonim ***** válasza:
Megan Fox
 5/14 anonim ***** válasza:

megan fox a favorit a kisugárzása miatt.

szerintem dögös.

21/L

6/14 anonim ***** válasza:

Penelopé Cruz

19/F

2011. júl. 31. 21:17
 7/14 A kérdező kommentje:

1. Sok természetesen szép színésznő van :)

2. Szerintem nem gáz hogyha nem tudod a neveket. Én meg mondjuk a törit meg a földrajzot nem vágom, ami meg lehet, hogy fontosabb lenne, de kinek mi :)

2011. júl. 31. 21:19
 8/14 anonim válasza:

Kristin Keruk

25F

2011. júl. 31. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem eleg nagy kedvencem Natalie Portman, nemcsak a szepsege, hanem az intelligenciaja es kedvessege miatt is (persze nem ismerem, szoval siman lehet, hogy valojaban egy gonosz kis boszorka... de azert ezt nehezen hiszem:D). Szerintem ra azert nyugodtan mondhatjuk, hogy termeszetes szepseg!

Amugy csomo szineszno van, akit szepnek tartok; ott van peldaul Rachel Weisz, Kate Beckinsale, vagy ujabban Olivia Wilde es Blake Lively. Ok sem csunya nok!

2011. júl. 31. 21:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Jessica Alba

[link]

2011. júl. 31. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!