Szerintetek ki a legszebb színésznő (miért)?
Rachel carpani :Szép nő, szép a haja, jó az alakja, és jól játsza a szerepeit.
Lehet többet mondani? :D Számomra ők a legszebbek:
Gemma Arterton:
Katie Mcgrath:
Astrid Bergès-Frisbey (Karib-tenger kalózai 4-ből a szirén >> inkább modell, de színészkedik is):
Natalie Portman:
Keira Knightley:
Emilia Clarke:
Emily Blunt: (az Empire c. filmben hihetetlenül gyönyörű volt)
De még nagyon sok színésznőt szépnek tartok pl. Odette Yustman, Liv Tyler, January Jones, Diane Kruger, Jessica Alba, Paz Vega, Zooey Deschanel, Rachel Weisz stb. De akiket képpel linkeltem, ők a kedvenceim (: És bocsi hogy ennyi, de egyszerűen nem tudok közülük egyet választani :D
köszi a válaszokat :) hogy őszinte legyek meglepődtem mert azt hittem olyanokat fogtok írni: Megan Fox, Angelina Jolie, Scarlett Johansson stb.Mert a csapból is az folyik hogy ők milyen szexisek meg gyönyörűek.
De egyébként örülök hogy tényleg szép ,természetes kisugárzású nőket írtatok.
hát akkor most megkapod amit vártál :D
sztem :
Megan Fox
Hayden Panettiere:
Angelina Jolie:
Keira Knightley:
Natalie Portman:
Aishwarya Rai:
Gong li
Sophia Bush:
Olivia Wilde:
de ha nem muszáj szinisznőt akkor egyértelmüen a legesleggyönyörűbb nő az Adriana Lima:
jennifer love hewitt
Nem mondom, hogy ő a legszebb, de nagyon csinos még mindig, és nekem a haja nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!