Szerintetek ki a legszebb színésznő (miért)?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 13:15
12/26 anonim válasza:
13/26 anonim válasza:
14/26 anonim válasza:
Már ne haragudj,de...Kate Moennig nagyon is szép,szal nem értek egyet! De kinek mi a szép,ez elég szubjektív!
15/26 anonim válasza:
Mellesleg nem is a kérdésre válaszoltál,hanem más válaszát kritizáltad...
16/26 anonim válasza:
Rachel Mcadam sszerintem a világ leggyönyörűbb nője...:
17/26 anonim válasza:
18/26 anonim válasza:
Kte Moeningesnek üzenem, hogy félreértett! Nem kritizálni akartam, szerintem is szép a nő. Attól, hogy emlékeztet (szerintem) Ville Valo-ra, nem azt jelenti, hogy csúnya. Ám nekem Ville Valo sem csúnya, sőt! Szívesen venném, ha a pasim lehetne (tudom, hogy lehetetlen és ne álmodozzak, csak megjegyeztem hogy nekem bejön :)).
20/26 anonim válasza:
:)) Néha elfelejtem, hogy az emberek nem olvasnak gondolatot, nem tudják mit akartam mondani azzal amit mondtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!