Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dukai regina kérdése:
Mi lehet a gond a baj ilyen esetben mi a teendő?
Figyelt kérdés
két napja elmúlt a vérzésem és csináltuk a barátommal (nem először) és szivárog a vér belőlem nem tudom mi lehet a baj és mitől lehet mikor elsőnek csináltuk a barátommal akkor sem véreztem be és most meg szivárog védekeztünk is szóval nem lehet baj semmi olyasmi hogy elment a gyerek nem nagyon szivárog csak egy nagyon kicsit
16/L
2011. júl. 31. 20:34
1/7 axdsc válasza:
ezt a mondatot nyelvtan órán elemezned kéne húú...
2/7 anonim válasza:
én se nagyon értem. egy-két vessző meg pont nem ártana :)
3/7 A kérdező kommentje:
n em a helyesírásra voltam kíváncsi ahnerm arra hogy normálisan válaszoljatok a problémára :@
2011. júl. 31. 20:39
4/7 axdsc válasza:
a problémád a helyesírásod következtében érthetetlennél válik, szóval először nyelvtannal kéne foglalkoznod
5/7 anonim válasza:
Oké, én értem. Amúgy vessző és pont nélkül érthetetlen, viszont ilyen kilóméter hosszú mondat nincs.
Most múlt el a menzeszed két napja. Együtt voltatok, és megint elkezdtél vérezni. 16 évesen össze-vissza jön meg, nem kell kétségbe esni, ha nem múlik menj orvoshoz. Nyugi.
6/7 anonim válasza:
Az is lehet hogy nem elsőre szakadt át a szűzhárhtyád hanem x edik alkalomra.de nem kell parázni de ha több mint 1 hete folyik már azért megkéne nézetni
7/7 A kérdező kommentje:
először is mondtam már hogy nem a helyesírás érdekel hanem hogy mi a baj és amúgy köszi a rendes válaszokat amúgy már nem vérzik 2 napig tartott várom még azonban a válaszokat ha valakinek ilyen baja lenne tudjak neki segíteni nem az a célom hogy másokba bele kössek hanem az hogy segítsek köszi
2011. aug. 1. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!