Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 elmultam és kicsik a melleim, az osztályból a többieknek pedig már szép én mit tegyek?
utolsónál a pont :D
Én a kicsikre amúgy is jobban gerjedek, meg lehet kicsit beteg vagyok de 13 évesek is izgatnak meg a 30 évesek is :D
Szal szerintem tuti aranyos vagy :D
F17
Én is imádom a szép formás ciciket, és egy 13 éves lánynak már nagyonis gyönyörű mellei nőhetnek, de van akinek 18 éves korára sem lesz olyan igazi nőies.
Majd meg fog nőni, ha meg nem akkor az 18 éves korodra kiderül. Akkor még mindig ott marad a műtét, de addig ezen hülyeség gondolkodni, mert nem csinálják meg addig, ugyanis tényleg semmi értelme belenyúlni valamibe ami még formálódik.
A kicsi de formás mellek gyönyörűek lehetnek fedetlenül, de egy vastagabb pulcsi vagy ruha alatt nem mutatnak olyan jól. Na persze szépen ki lehet azokat is tenni a dekoltázsba ami vonzza a szemet.
A férfiak figyelmét egyértelműen a szép nagy mellek kötik le! Még azokét is akik a kicsiket szeretik mert ez tudat alatti.
Nincs róla képed? :) Minden véleménynek jobban tudnál hinni amelyik konkrét látvány alapján fogalmazódik meg. De most komolyan.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!