Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 13 elmultam és kicsik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 elmultam és kicsik a melleim, az osztályból a többieknek pedig már szép én mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 20:31
1 2
 1/17 axdsc ***** válasza:
0%
plasztika csodákra képes, bár szerintem anyád nem adna rá pénzt, és én se kislányom. inkább tanuljál
2011. júl. 31. 20:31
 2/17 anonim ***** válasza:

mit tegyél? hát várj még pár évet.

valaki későn érő típus. lehet h te is ilyen vagy, de ez egyáltalán nem gond.:) légy türelmes...

2011. júl. 31. 20:32
 3/17 anonim ***** válasza:
Mutass képet. Ha nagyon sovány vagy, próbálj meg felszedni pár kilót... Priviben írj :P
2011. júl. 31. 20:32
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát ez ellen sajnos nem tudsz mit tenni. Van akinek nagy ilyen idős korában, van aki kicsi, van aki későn érő típus, van akinek megnő, van akinek kicsi marad. Ez veledszületett dolog. Vagy meg nő vagy nem.
2011. júl. 31. 20:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki.A nagy mell csak nyűg.
2011. júl. 31. 20:37
 6/17 anonim ***** válasza:
Bizony akinek nagy a melle a háta látja a kárát. Különben is te csak most kezdesz el igazán fejlődni. Ha meg továbbra sem fognak megnőni sose bánd :) nem vagy te tehén hogy tőgyeid legyenek. ;)
2011. júl. 31. 20:39
 7/17 anonim ***** válasza:
Volt gimiben egy osztálytársam, aki úgy nézett ki, mint egy kislány. 18 éves korában kezdett fejlődni, de behozta a lemaradást, és nagyon is nőies lett. Előbb vagy utóbb mindenki elkezdi. Van, aki előbb, van, aki később.
2011. júl. 31. 20:39
 8/17 anonim válasza:
0%
2011. júl. 31. 20:44
 9/17 anonim ***** válasza:
nem tudom mi bajod van még csak most kezdesz serdülni,majd 18 évesen is ekkora lesz akkor mondhatod hogy kicsi
2011. júl. 31. 20:56
 10/17 anonim ***** válasza:

Mit is tehetnel? Mit is tehetnel?! Varj csak!

Esetleg felvehetned a kapcsolatot Genetika urral, az ilyen kerdesekben o az illetekes... vigyazz vele, mert eleg szeszelyes, kenye-kedve szerint alakitja az emberek testi adottsagait!

Ha vallasos vagy, talan elkezdhetsz imadkozni is! Sokan hiszik, hogy az a nagyhatalmu ipse, akit meg sosem latott igazabol senki (Isten, ha jol emlekszem), kepes segiteni... ezzel is csak ovatosan; lehet, hogy az egesz egy jol szervezett atveres!

Mas otletem hirtelen nincs. Beszelnek meg altalaban az emberek turelemrol, meg onelfogadasrol, de ezek olyan kodos fogalmak, nem hiszem, hogy teged igazan erdekelnenek...

2011. júl. 31. 21:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!