Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 elmultam és kicsik a melleim, az osztályból a többieknek pedig már szép én mit tegyek?
mit tegyél? hát várj még pár évet.
valaki későn érő típus. lehet h te is ilyen vagy, de ez egyáltalán nem gond.:) légy türelmes...
Mit is tehetnel? Mit is tehetnel?! Varj csak!
Esetleg felvehetned a kapcsolatot Genetika urral, az ilyen kerdesekben o az illetekes... vigyazz vele, mert eleg szeszelyes, kenye-kedve szerint alakitja az emberek testi adottsagait!
Ha vallasos vagy, talan elkezdhetsz imadkozni is! Sokan hiszik, hogy az a nagyhatalmu ipse, akit meg sosem latott igazabol senki (Isten, ha jol emlekszem), kepes segiteni... ezzel is csak ovatosan; lehet, hogy az egesz egy jol szervezett atveres!
Mas otletem hirtelen nincs. Beszelnek meg altalaban az emberek turelemrol, meg onelfogadasrol, de ezek olyan kodos fogalmak, nem hiszem, hogy teged igazan erdekelnenek...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!