Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak barátoméknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak barátoméknál tudunk szexelni?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, több mint 2 éve járok a barátommal! Elég komoly a kapcsolatunk, már a kapcsolatunk kezdete óta élünk szexuális életet! De nálunk eddig mindig csak akkor történt meg a dolog, ha nem volt itthon a családom. Mivel nem merek úgy lefeküdni a barátommal, ha itthon vannak, mert félek hogy valaki benyitna. De ez olyan gáz... Nem igaz, hogy nem értik meg, hogy nekem is lehet magánéletem,főleg felnőtt emberként! Elegem van. Mit csináljak, hogy legyen egy kis nyugalmam? Anyámnak hiába mondanám el ezt a problémámat, elég fiatal(sok anyukához képest-42éves), de még is elég régimódi gondolkodású...Mindig jön az erkölcscsel. Nem is szoktam vele a szexuális életemről beszélni, mert úgyis csak összevesznénk rajta. Mit csináljak?
2011. júl. 31. 19:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy légyszi kopogjon, mielőtt bemegy. Semmi magyarázat, csak ennyi. Ezt még nem próbáltad?
2011. júl. 31. 20:08
 12/18 anonim válasza:
20:02 és szerinted 19 évesen mégis minek házasodnának össze?!
2011. júl. 31. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
zárkozzatok be vagy paplan alatt:D
2011. júl. 31. 20:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Az meg olyan kellemetlen lenne, ha szólnék előtte mielőtt hozzálátnánk a dologhoz,hogy most légyszi ne gyertek be! Mert akkor tudnák, hogy mit csinálunk és az meg nekem lenne ciki...
2011. júl. 31. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem előtte kell szólni jaj :D Hanem megmondod hogy ezentúl ha nálatok van a barátod, kopogjon, mindig, ne 5 perccel előtte szólj minden alkalommal hogy na akkor most picit ne gyertek be XDXDXD ez téleg gáz lenne.

Mi ezen olyan bonyolult, te?:D

2011. júl. 31. 21:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát ha 19 évesen olyan nagy felnőtt vagy akkor költözz el és élj nemi életet a saját lakásodban! Amúgy az erkölccsel és nem erkölcscsel. :S

17/L

2011. aug. 1. 13:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló,minek válaszolsz, ha csak kötekedni tudsz? Elírtam, na és? Talán azért nem költözöm el, mert itt mindenem megvan! Meg anyukámék tartanak el,ők adják a pénzt,mivel TANULOK főiskolán, ezért nekem nem lenne időm saját háztartást vezetni! De ezt már egyszer leírtam!
2011. aug. 1. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy megoldás lenne, ha szólnál anyudnak, hogy tartsa tiszteletben a kérésed, hogy kopogjon, mielőtt bejön. Ez teljesen normális szerintem. Mondjuk ez is hozzáállás kérdése. Viszont ha nem szólsz és vállalod a kockázatot, az izgalmasabbá teszi az együttlétet. :P :D
2011. aug. 1. 17:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!