Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak barátoméknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak barátoméknál tudunk szexelni?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, több mint 2 éve járok a barátommal! Elég komoly a kapcsolatunk, már a kapcsolatunk kezdete óta élünk szexuális életet! De nálunk eddig mindig csak akkor történt meg a dolog, ha nem volt itthon a családom. Mivel nem merek úgy lefeküdni a barátommal, ha itthon vannak, mert félek hogy valaki benyitna. De ez olyan gáz... Nem igaz, hogy nem értik meg, hogy nekem is lehet magánéletem,főleg felnőtt emberként! Elegem van. Mit csináljak, hogy legyen egy kis nyugalmam? Anyámnak hiába mondanám el ezt a problémámat, elég fiatal(sok anyukához képest-42éves), de még is elég régimódi gondolkodású...Mindig jön az erkölcscsel. Nem is szoktam vele a szexuális életemről beszélni, mert úgyis csak összevesznénk rajta. Mit csináljak?
2011. júl. 31. 19:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Költöz el!
2011. júl. 31. 19:46
 2/18 A kérdező kommentje:
Mégis hova? Még nincs önálló keresetem,főiskolára járok! Nehéz lenne pénz nélkül elköltözni...
2011. júl. 31. 19:47
 3/18 anonim ***** válasza:

Szexeljetek nyugodtan, aztán ha egyszer rátok nyit...soha többet nem fog. Jó taktika, tapasztalat. :)

Amúgy oroszkrémtortát és egy jó kövér cigit. :) Köszi!

2011. júl. 31. 19:47
 4/18 anonim ***** válasza:
ajtó + zár + kulcs = win
2011. júl. 31. 19:48
 5/18 anonim ***** válasza:

Hátt akkor zárd be az ajtót!

:)

2011. júl. 31. 19:49
 6/18 A kérdező kommentje:
Nincs kulcsom a szobámhoz, de nem rossz ötlet, szerzek majd valahonnan! De az bánt a legjobban, hogy tudom, hogy nem beszélhetem meg vele ezeket a dolgokat,mert úgyse értene meg...:S De nem értem miért,nincs ebben semmi rossz(mármint a szexben) Én is így lettem. Ráadásul 22évesen esett teherbe, akkor igazán megérthetne engem is,pedig én még csak terhes sem akarok lenni!
2011. júl. 31. 19:51
 7/18 anonim ***** válasza:

Hát nekem úgyvan anyám hogy anyám veszi meg a barátnőmnek a fogamzásgátlót!

Nálunk ebböl nincs gond :)

2011. júl. 31. 19:53
 8/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ő sem akart terhes lenni, persze nem az a megoldás, hogy nincs figyelemmel a magánszférádra. Ám, amíg az ő házában laksz, nem Te hozod sajnos a szabályokat.

Amúgy olcsón megoldódik a problémád:

[link]

2011. júl. 31. 19:55
 9/18 A kérdező kommentje:
dehogynem tervezték! apuval 20évesen házasodtak össze...
2011. júl. 31. 19:57
 10/18 anonim válasza:
Nyilván, ha összeházasodnátok, anyukádnak sem lenne ellenvetése.
2011. júl. 31. 20:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!