Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szextali.hu-n valóban lehet csajokat találni, akik csak egy menetet akarnak és semmi mást vagy ez is csak egy szedjük be a pasik pénzét weblap esetleg jó felület a ribiknek a szolgáltatásuk tejesztésére?
ÁSZF: Az Ügyfél számára tilos, a Szextali szolgáltatását szakmai vagy üzleti célokra (ügyfélreklám vagy prostitúció) felhasználni.
tehát tilos ribancoknak reklámozniuk magukat, ezért a szolgáltatásért nem kérhetnek pénzt, csak a logikát nem értem :)
ha az ember fizet a szextalinak.... a partner megtalálásáért, vele való levelezgetésért, akkor már fizethetne egyenesen egy ribancnak is.....
Nem hinném! három nőre találtam rá, akikkel lehetne "randizni" ezen a lapon. Az egyik Missouriban él, a másik orosz országban, a harmadik meg spanyol, és nem duna-tisza köziek... az egész oldal egy átbaszás. Érdekes mód 3 nőt kerestem, és egyik sem magyar.
az egyik "csajjal" elkezdtem leszervezni a találkát... 20 sms! csak a vége felé megkérdezte hogy hogy is lesz ez... no gyanus lett, mondjuk már korábban is az volt, de a remény hal meg utóljára...
Ennyit a szextali.hu ról, jól lehúznak mindenkit!!!!
Én 3 nőnél próbálkoztam, úgy éreztem mindegyik kamu volt, mert olyat kérdeztek amire már válaszoltam.
De volt egy aki bemutatkozott és kérdezte hogy: " mikor találkozhatunk " Nem folytattam a beszélgetést, mert azt hittem h ez is kamu...
Biztos h sok kamu van fent de elképzelhető h vannak fent valódiak is??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!