Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szextali.hu-n valóban lehet csajokat találni, akik csak egy menetet akarnak és semmi mást vagy ez is csak egy szedjük be a pasik pénzét weblap esetleg jó felület a ribiknek a szolgáltatásuk tejesztésére?
Ránéztem az oldalra, sehol nem írják, hogy ezek a lányok prostik, de a szövegük szerintem arra vall, hogy ezek nem ingyen gondolják a szolgáltatást :)
Szóval ezen az oldalon tuti találsz nőt, de tuti fizetni is kell érte.
Ezen emelt díjas szolgáltatás költsége 240 Ft + ÁFA/SMS.
A Szextali emellett kiszámláz egy eljárási díjat, melynek összege 5000 Ft. A fizetési követelés teljesítésére a Szextali egy behajtó céget bíz meg.
Olvasd át az ÁSZF-et :D
utolsónak!
az említet esetben szerintem az ÁTVERT ügyfél reklamálhatna, hogy valójában nem kapta meg a bereklámozott szolgáltatást, úgyhogy nincs mire fel az oldal üzemeltetőjének behajtani akármit is :)
eszemben sincs megpróbálni.
de első ránézésre a weblap úgy néz ki, mint ami arra való, hogy az ember szexpartnert találjon egy menetre, ha fiú, ha lány. prostit lehet találni bárhol, azért nem kell még külön az interneten keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!