Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szextali.hu-n valóban lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szextali.hu-n valóban lehet csajokat találni, akik csak egy menetet akarnak és semmi mást vagy ez is csak egy szedjük be a pasik pénzét weblap esetleg jó felület a ribiknek a szolgáltatásuk tejesztésére?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:38
1 2
 1/16 anonim válasza:
erre én is kiváncsi lennék :D
2011. júl. 31. 19:52
 2/16 anonim ***** válasza:

Ránéztem az oldalra, sehol nem írják, hogy ezek a lányok prostik, de a szövegük szerintem arra vall, hogy ezek nem ingyen gondolják a szolgáltatást :)

Szóval ezen az oldalon tuti találsz nőt, de tuti fizetni is kell érte.

2011. júl. 31. 21:08
 3/16 anonim ***** válasza:
Semmi sincs ingyen. Főleg a ribancok nem.
2011. júl. 31. 22:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem ingyen csinálják:)
2011. aug. 3. 15:02
 5/16 anonim ***** válasza:
11%
fizetségképp először a pofájára élveznék utánna szájba térdelném majd megias rugdosnám :D
2011. aug. 3. 15:09
 6/16 anonim ***** válasza:
ahogy nézem telszámot kér. ha megadod akkor olyan mintha egy emelt díjas SMS-t küldtél volna :) magyarul lehúzás az egész és nagy az esély rá hogy még nővel se fogsz beszélni aztán :) nem hogy dugni :D ezt nem tudom pontosan csak olvastam már vhol ilyen oldalakról szóval én úgy sejtem ez is az :)
2011. aug. 3. 16:10
 7/16 anonim ***** válasza:

Ezen emelt díjas szolgáltatás költsége 240 Ft + ÁFA/SMS.

A Szextali emellett kiszámláz egy eljárási díjat, melynek összege 5000 Ft. A fizetési követelés teljesítésére a Szextali egy behajtó céget bíz meg.

Olvasd át az ÁSZF-et :D

2011. aug. 3. 16:14
 8/16 A kérdező kommentje:

utolsónak!

az említet esetben szerintem az ÁTVERT ügyfél reklamálhatna, hogy valójában nem kapta meg a bereklámozott szolgáltatást, úgyhogy nincs mire fel az oldal üzemeltetőjének behajtani akármit is :)

2011. aug. 4. 10:07
 9/16 anonim ***** válasza:
okés ennyire nem olvastam végig csak kiemeltem az árakat. a 240FT+Áfa SMS-t viszont sztem leszippantják ha kapcsolatba lépsz. egy ismerősöm is megtaláltam az oldalon szóval lehet nem kamu hacsak nem nyulták a képét vhonnan bár én azt sejtem hogy a nagyja kamu reklám miatt hogy regelgessen pár ember, de ha megpróbálod írd le érdekel mi sül ki belőle :)
2011. aug. 4. 16:17
 10/16 A kérdező kommentje:

eszemben sincs megpróbálni.

de első ránézésre a weblap úgy néz ki, mint ami arra való, hogy az ember szexpartnert találjon egy menetre, ha fiú, ha lány. prostit lehet találni bárhol, azért nem kell még külön az interneten keresgélni.

2011. aug. 4. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!